Igen előbb-utóbb mindenképpen, mert a kapzsiságnak, harácsolásnak, mások nyomorából dőzsölésnek mindenképp meglessz a maga negatív következménye .
Egyébként nem csak a kizsákmányolók hibásak, hanem a behódolók is.Ha nem lenne olyan sok emberben birkatermészet, nem lennének kizsákmányolók sem.Hisz nem lenne kin élősködniük, mert senki nem hagyná.
2012. aug. 27. 21:24
3/19 anonim válasza:
Már egyszer elindult de akkor is ilyen segggfejek irányitottak,a történelem ismétli önmagát.
2012. aug. 27. 21:25
4/19 anonim válasza:
Nem hinném. Vagy ha nem ez a rendszer lesz, majd lesz más, ami hasonlóan annak kedvez, aki a "táplálék-láncban" egy magasabb szinten van.
2012. aug. 27. 21:31
5/19 anonim válasza:
Igen, Bartos elvtárs már megkezdte a munkálatokat a változtatásra.
2012. aug. 27. 21:49
6/19 anonim válasza:
Szállj le a Földre, a realitások talajára. A Te életedben nem fog eljönni ilyesmi, kár fantáziálgatni. Ha kisember vagy, akkor neked tök mindegy ki a "kizsákmányoló", szívni fogsz. Legyen király, földesúr, hadúr, náci rezsim, komcsi rezsim. Bármilyen fájó is, az egész történelemben szinte most vannak el a legjobban az emberek, a relatív jólét most a legmagasabb, még ha elégedetlenkedsz is.
2012. aug. 27. 21:59
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeteket. Uccsó, én nem mondtam, hogy hiszek benne, vagy hiszem, hogy a közeljövőben lesz, én a földön vagyok.
Ha rajtam múlna, meghalnék kínok között ezért. De az a baj itt is, mint sok helyen, hogy azok, akik tehetnének valamit, azok nem akarják. hiszen a pénzesek irányítják a világot. És a pénzesek nem akarnak lemondani a "királyságukról".
Szerintem egyképpen lehetne az eljövetel. Ha egyszercsak az emberiség nagy része megegyezne, hogy mától kommunizmusban élnek, és nem használnak pénzt.
2012. aug. 27. 22:06
8/19 anonim válasza:
Ez a világ akkor jönne el, ha a birkáknak végre felnyílna a szeme és a kizsákmányolókat, uralomra törőket agyonütnék.De ehelyett az ostobák inkább királyt, politikust választanak, hatalmat adnak mások kezébe, aztán nyekeregnek, hogy szívják a vérüket.Ostoba tud lenni az emberi lény!
2012. aug. 27. 22:16
9/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha birkák nem birkák lennének, akkor az után, hogy legyőzik a hatalmat új ellenség kéne, nem?
Nem tudom, hogy hogy lenne jó....
A zsidózást hagyjuk. Ha zsidóknak van pénze, akkor őket kéne eltávolítani, de nem hiszem, hogy mindent ők irányítanának.
2012. aug. 27. 22:23
10/19 anonim válasza:
Azt hiszem végül is tényleg a Bibliának lesz igaza.Minden emberi rendszerről előbb-utóbb ki fog derülni, hogy alkalmatlan és a rendszer elbukik.Az ember nem uralkodásra,irányításra termett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!