Sötét kék bomber dzsekit tényleg a SHARPOK viselik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 02:02
1/9 anonim válasza:
meg akik nem tudják mik azok a sharpok
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz Humor Herold... Akkor leginkább, csak ők viselik?
2012. aug. 22. 03:13
3/9 anonim válasza:
Nem kell a humorherold, nekem fogalmam sincs, hogy kik azok a sharpok, és ha rá lennék kattanva a bomberdzsekikre akkor simán lehet hogy hordanák sötétkéket.
4/9 anonim válasza:
A SHARP egy tajvani elektrotechnikai márka volt ha jól emlékszem.Főleg a zsebszámológépei voltak ismertek itthon.
5/9 anonim válasza:
A sharpok antirasszista szkinhedek - ilyen is van. (Azt nem tom, hogy milyen színű dzsekit viselnek.)
6/9 anonim válasza:
SkinHeads Against Racist Prejudice
7/9 anonim válasza:
Barátomnak volt kék bomberdzsekije, de nem komálta a cigányokat és nem volt skinhead sem.
Nekem meg volt bordó bomberdzsekim, én sem komáltam akkoriban a cigányokat és én sem voltam skinhead.
Hogy a mostani subkultúrában ki mit visel, arról fogalmam sincs.
8/9 A kérdező kommentje:
"Nem kell a humorherold, nekem fogalmam sincs, hogy kik azok a sharpok, és ha rá lennék kattanva a bomberdzsekikre akkor simán lehet hogy hordanák sötétkéket."
Akkor miért szólsz bele olyanba, amiről fogalmad sincs?
2012. aug. 22. 18:47
9/9 anonim válasza:
Igen,tényleg a S.H.A.R.P.-ok hordják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!