Ki keres a legtöbbet a globális felmelegedés mesén?
szerintem csak félelem keltés és egy útja a pénz kicsalásának. újabb tudományos bizonyítékokról hallottam
hogy nem melegszik tovább.
bár biztos nehéz elhinni nyáron egy melegrekord megdöntése után( bár az sem jelent semmit)
Te komolyan nem érzékeled, mi történik a világban? És ha ezt mesének tartod, akkor magyarázd el nekem, hogy miért vannak orbitálisan nagy árvizek, világméretű erdőtüzek, csontszipolyozó szárazság, döglesztő meleg, fagyos hideg, és olyan félelmetes viharok, amikre eddig még kifejezés se volt: A Hiperkánok.
A Globális klímaváltozás egy könnyen megfigyelhető folyamat. És aki azt állítja, hogy nem létezik, akkor az vagy vak, vagy nem akarja elhinni azt, amit több ezer tudós, és több százmillió ember hisz, és állít világszerte. Ja, és amit te hallottál, az bizonyára áltudomány, vagy pedig félreértetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!