Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják korcsnak azt...

Miért mondják korcsnak azt aki féli más nemzet gyermeke?

Figyelt kérdés
Pl valaki félig német félig magyar vagy félig amerikai félig magyar.És netán ezek az emberek kettős állampolgárok.Őket miért mondják korcsnak?Fel nem tudom fogni hogy miért lennének korcsok ők.Csak mert 2 kultúrával 2 anyanyelvvel rendelkeznek egyszerre?Vagy mi?

2012. jún. 6. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
Miért mondják a kutyára, macskára, tengerimalacra, nyúlra?
2012. jún. 6. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Állatra sem mondjuk, hát még emberre. A nem fajtatiszta állat = keverék! A korcs az életképtelen teremtményt jelent.

Ki mond ilyen baromságot, főleg emberre?

2012. jún. 6. 22:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon elég gyakori a korcsozás.Még olyan emberekre is mondják akik egy rasszhoz tartoznak de más nemzethez.

Pont Magyarországon mondják ezt amikor rengetegféle származása van a magyaroknak és szinte egyik sem "tiszta vérű". Én például német , lengyel származású vagyok.

2012. jún. 6. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mondják én még nem hallottam soha hogy valakire aki pl félig magyar félig német ilyet mondtak volna honnan veszed?
2012. jún. 6. 22:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ebben nagyon primitívek a magyarok.Állandóan verik a mellüket,hogy mekkora magyarok de a családfájukat maximum a nagyanyjukig tudják visszavezetni de hogy a déd esetleg az ük anyjuk honnan származott már fogalmuk sincs mégis veszik a bátorságot és más náció tagjait megvetik,lenézik,kiközösítik.Ez nem is fog változni az elkövetkezendő években ugyanis a gazdasági helyzetből fakadó munkanélküliség,szegénység,kilátástalanság még inkább táptalajt ad az ilyen szélsőségeknek.Evvel be lehet tömni az emberek száját.Minden bajukért a zsidókat,cigányokat,kommunistákat okolják és ettől megnyugszanak.Sajnos ez van.
2012. jún. 6. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Korcs = keverék. Ha ennyiből nem érted meg akkor neked már nem csak a származásoddal van baj...
2012. jún. 7. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

"Fel nem tudom fogni hogy miért lennének korcsok ők."

Hát akkor nálad tényleg nagyon baj van...

2012. jún. 7. 00:04
 8/11 anonim ***** válasza:
2012. jún. 7. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:

"Igen sajnos ebben nagyon primitívek a magyarok"

Na EZ egy primitív hozzáállás!!!!!

Kb mint aki korcsozik, ugyan az a szint...

Az hogy itt az oldalon van pár ilyen ember aki így gondolkodnak még nem kell egy egész nemzetet leírni! Undorító az ilyen hozzáállás!

Az emberek jó része nem korcsozik és semmi baja a többnemzetű emberekkel!

És mivel sokat kommentelek így furán állok a kérdéshez mert sok cifrát olvastam de a korcsozásra nem nagyon emlékszem!!

Tudnál linkelni pár közelmúltbeli kérdést aminél korcsoztak?

2012. jún. 7. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csak itt ezen az oldalon van pár ilyen ember.Nem tudom te hol élsz de valószínű nem ebben az országban.Ha kicsit kinyitnád a szemed úton útfélen ilyen emberekbe botlanál.Csak nézz meg egy tüntetést egy falugyűlést vagy látogass fel bármelyik közélettel foglalkozó honlap fórumára és hihetetlen mennyiségű uszító hozzászólással fogsz találkozni melyek nagy része alaptalan.Az hogy ilyen heves érzelmeket vált ki belőled a hozzászólásom csak azt mutatja,hogy te is pont egy ilyen ember lehetsz.
2012. jún. 7. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!