Tényleg vannak magyar (nyelvű) indiánok dél amerikában?
Figyelt kérdés
ti mit szóltok ehhez? Miért nem mutatja a média ezeket?2012. jún. 2. 11:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon.Azt viszont tudom hogy Chilében sok magyar származású ember él.
Max hasonló lehet a nyelvük de nem ugyanolyan.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg ugyanolyan kitaláció, mint a magyar törzs Kongóban: [link]
3/3 quetzalcoatl válasza:
Nem hinném. Hacsak nem emigráns magyar-indián kapcsolatból született emberekről van szó, akik megtanultak magyarul. Jobboldali ember vagyok, de sok baromságot összehordanak néha. Magyarok a Szíriuszról, Jézus magyar volt, az indiánoknak magyar a kultúrája, nyelve stb stb. Épp elég szép és gazdag a hun-magyar történelem, kultúra, mintsemhogy ilyennel hozzunk szégyent magunkra. A múlt nélküli szlovák-román nemzet szokott ilyen szintű dolgokat kitalálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!