Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mondtok nekem skinhead zenéket?

-adolf- kérdése:

Mondtok nekem skinhead zenéket?

Figyelt kérdés
,

2012. máj. 30. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

hunnia-skinhead vagyok

Vendetta összes száma ( kedvencem a "Játék")

2012. máj. 30. 17:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi !
2012. máj. 30. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

Bocs,kommunista vagyok ahol minden ember egyenlő,addig is itt van neked,Sabaton-Final Solution

http://www.youtube.com/watch?v=Uz1ftZ5e3hQ&skipcontrinter=1

2012. máj. 30. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Magyar zenekarok:Archívum,titkolt ellenállás,Divizió 88,oi-kor,arrow cross,vendetta,valhalla,vádló bitófák,a.c.a.b.

Külföldi zenekarok:Skrew driver,sleipnir,garatos podres,strumwreh

2012. máj. 30. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. máj. 30. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
2012. máj. 30. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Oi!

Népszerűbb anarchista skinhead bandák:

Non Servium (Spain), Nucleo Terco (Spain), Loikaemie (Germany), Pilseners (Catalunya), Molodoi (France), Inadaptats (Catalunya), Criminal Skin (Chile), Oi! the Arrasse (Catalunya), Frontkick (Germany and Catalunya), Kortatu (Euskadi), Curasbun Oi! (Chile), Ejercito Rojo (Puerto Rico), No Respect, El Odio Oi! (Mexico), Puntas De Acero, Those Unknown (U.S.), The Burial (UK), Shots In The Dark, Scrapy (Germany), Opció K-95 (Catalunya), Mors Aux Dents, Les Kamionërs Du Suicide, Les Partisans (France), Kontratodo (Peru), Komintern 43, Keltoi! (Galiza), Kaos Urbano (Spain), Guardia Negra, Generacion Rebelde, Comrade, Brigada Flores Magon (France), Antiruggine (Italy), Jeunesse Apatride, The Redskins (U.K), Red Alert (U.K), Red London (U.K), Klasse Kriminale (Italy), The Oppressed (Wales), Angelic Upstarts (U.K), Los Fastidios (Italy), Fighting Chance (USA), The Prowlers (USA), The Class Assassins (USA), The Stage Bottles (Germany), Union Made (Quebec), Fate2Hate (Quebec), Final Four, No Good Heroes (U.S.), Blaggers ITA (U.K.), Analogs (Poland), Bolchoi (France), Youngang (Italy), Ya Basta (France), Brigadir (Russia), Redcard (Russia), Full Time Skins (Indonesia), Last Strike (Czech Republic), Redweiller (France)

Biztos találsz valamit ami tetszik.

2012. máj. 30. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
Mos-Oi!
2013. dec. 26. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:

# 3

Biztos?

Mert a kommunista elv megalkotójának nem ez a véleménye!

17:20-ig van a lényeg!

[link]

2014. nov. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!