Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hergelik a budapestieket...

Miért hergelik a budapestieket a melegek a felvonulásaikkal mindig?

Figyelt kérdés

Legutóbb is az Oktogonon kerítéssel körbe zárták az arra sétáló embereket. Meg hallottam, hogy egy esküvői menet késett, mert elzárták a melegfesztesek az utcát. Ez egy dolog, de amit közben művelnek: bőrtangában öltögetik a nyelvüket, tolják a technót, és ilyenek.

Miért teszik ezt?

2012. máj. 11. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Mert az eltévelyedett neoliberális felfogás szerint így kell ország-világnak reklámozni a másságot.
2012. máj. 11. 16:06
 12/19 anonim ***** válasza:
17%

Mondá a megtévelyedett szélsőség.

Uff...

2012. máj. 11. 16:15
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ezzel alázzák porig a valahogy az életen végigevickélő szerencsétlen józaneszű homárokat.

Még jó, hogy ilyen szégyenteljes hetereoszex felvunulás nincsen mert kihalna az ország.

2012. máj. 11. 16:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Az önmagukat gerillaharcosnak képzelő lepontozóknak üzenem, nincs jobb dolgotok? A pontozás arra való, hogyha szeretnéd, értékeld a választ, hogy hasznos e, vagy sem a feltett kérdés szempontjából, nem pedig szimpátia gomb. A beérkezett válaszok szinte mind hasznosak.
2012. máj. 11. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

Ember nincs jobb dolgod mint a melegekkel foglalkozni? :D

Térj már észhez. Seggbeb@sztak kis korodban vagy mi van? Mert ha nem akkor nem tudom mit bömbölsz itt, ha nem akarsz velük találkozni nem fogsz... De valamiért mégis izgat ez a téma :D És ez nem csak rád vonatkozik, hanem a többi hozzád hasonló egyedre.

A csapból is az folyik, hogy hú de szar szemét alakok a melegek, itt hergelitek magatokat össze vissza mikor nincs is mire max egy felvonulás egy évbe azt kész.

Hát akkor már menjenek csak, legalább van min csámcsognod te :D

Eszem megáll az Isten barmain mostanság....

2012. máj. 11. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, te látens homokos vagy, mindig ők a leghangosabb homofóbok. Végigsétálnak az Andrássyn egy óra alatt, aztán egy évig nyomukat sem látod többet, nem tudom mit kell ennyire izgulni ezen. Valószínűleg az időpontot is előre elárulják, így a megrázó találkozás is elkerülhető. Én annó napokig voltam bezárva a belvárosi lakásomba amikor a radikálisok úgy gondolták, hogy szétverik a várost, tehát ne legyen gond hogy a buzeránsok miatt otthon maradsz pár órácskára.
2012. máj. 11. 18:20
 17/19 Treb ***** válasza:
82%

Nekem olyan segget nem lehet mutatni, amit nem nézek meg.

Bőrtangás technós felvonulás úgy 10 éve nem volt. Tény hogy csináltak baromságokat, de legalább volt annyi eszük hogy hamar abbahagyják.

Nem reklám, de akinek nincs agya, úgy sem érti.

2012. máj. 11. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Engem speciel nem érdekel hogy tangában tolják vagy tollal a seggükben, de ki nem állhatom a melegfelvonulást.

Mi a francnak?

Maradjanak otthon és inkább játszanak s*ggbekukit, minthogy ezeket a - főleg c- típusú- szörnyeket kelljen bámulni.

2012. máj. 11. 18:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem a budapestieket hergelik, hanem azoknak egy adott részhalmazát.

Minden tüntetést, felvonulást kellően sokan utálnak, és mindegyik forgalmi akadályt képez.

Az pedig, hogy a melegek egy része is elítéli? Annyit azért illene tudni, hogy miért vonulnak fel évente legalább nekik. Az hogy a heterók többsége egy amúgy az év maradék 364 napján totálisan rejtőzködő kisebbségnek nem bocsájt meg egyetlen napnyi magamutogatást, bár furcsa, de valahol még érthető.

Én meg letojom. Melegfeszt, Orbán Rajongó Nyugdíjasok Egyesülete, Milla, Trilla, Vesszen Trianon.

Hadd vonuljon fel egyszer az évben mind.

Tiszteljük egymás elmebaját, ahogy Rejtő Jenő írta.

2012. máj. 12. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!