Hipóval hamisítják a BKV-jegyet! Mit szóltok?
"320 Forintért igenis minőségi, pontos szolgáltatást és tiszta buszokat akarok."
Jártál már valamelyik nyugati nagyvárosban? A minőségi szolgáltatás mindig drága! Amennyibe kerülnek a BKV jegyek, bérletek, még az is csoda hogy működik egyáltalán!
"Jártál már valamelyik nyugati nagyvárosban?"
Nem kellett messzire menjek, Csehországban 6000 Ft-nak megfelelő koronáért vettem egy havibérletet, modern Škoda buszokkal és villamosokkal jártam, 2 percenként (!) jött a következő, sosem volt tömve, mindig tiszta volt. Nem gyulladt ki velem egy sem, nem robbant le, nem volt bűz és mocsok. Ennyit erről.
"Amennyibe kerülnek a BKV jegyek, bérletek, még az is csoda hogy működik egyáltalán!"
Ezen én is csodálkozom, hogyan bír felszállni valaki egy kisebb vagyonért a mocskos, büdös, ezeréves, agyontömött szarokra. Tényleg nagy csoda.
"Tipikus magyar mentalitás ez! Jegyet nem vesz, de minőségi, pontos szolgáltatást és tiszta buszokat akar. Így hogyan?"
Te halálra vagy fizetve a munkádért? Ugyanakkor nem várnak el tőled minőségi és pontos szolgáltatást? Akkor mért akarsz többet keresni? Csak nem a magyar mentalitásod miatt?
"Nem értem én sem,hogy már akkora a szegénység, hogy 320 forintos jegyet is hamisítanak."
te hülye vagy?
A havi felnőtt bérlet 9800 (!!!) forint. A minibálbér 2012-ben 93000 forint.
Egyéb kérdés?
Szerintem a BKV jegy-, és bérletárai egyáltalán nem állank összhangban a szolgáltatásai szinvonalával.
Az áraik azért ennyire magasak, mert velünk fizettetik meg a Szalayné Szilágyi Eleonóra-féle százmilliós végkielégítéseket, meg a különféle Hagyó Miklós-féle csalásokat.
Ma lógtam a buszon. 18 percet vártam rá, koszos, büdös, lerobbant tragacs jött, mikor már a gutaütés kerülgetett. Gyalog már rég ott lettem volna, ha tudom, hogy ennyit kell várni. Négy megállóra nem fizetek ki 320,- Ft-ot. Ezért a szolgáltatásért nem!!!!!Ha ötven forint lenne a jegy, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!