A tv-ben a hírekben miért mondják be a zsidó ünnepeket?
"Nincs ennél fontosabb hír az országban?"
Dehogy nincs, csak nekik nem érdekük, hogy ezekről a hírektől tudjon a plebs.
A "nagymédia" hírműsoraiban pont annyi van benne, hogy a birkákat elszórakoztassa "jó" kis tocsogós, véres hiriggel, a lényegről mindig hallgat. Többek között ezért sem érdemes a hazugládát nézni/hallgatni, így legalább egy-két csatornával kevesebb,amin keresztül manipulálni tudnak.
"Engem kifejezetten zavar, hogy erre szánnak a szoros 30 perc hírből 1-2 percet. Nincs ennél fontosabb hír az országban?"
Engem is zavarna, viszont ritkán nézek Tvt így nem vettem eddig észre.
"mégis milyen alapon emelnek ki egy vallást a sok közül?"
Senki nem emel ki egy vallást sem! Ugyanúgy bemondják a keresztény húsvétot is, mint a zsidót. Vagy, amikor a muzulmánoknál böjti hónap van, akkor azt is bemondják.
Komoly üldözési mániája lehet annak aki amiatt, mert valamelyik híradó szánt rá egy percet, hogy bemondja a feltételezem keresztény vagy egyéb vallási ünnepek mellett a zsidó ünnepnapot is. Most komolyan :D a legtöbb ilyen antiszemita kérdés legalább félig értelmes dolgon alapszik nem egy ilyenen xD
De amúgy még mindig inkább akármilyen vallás ünnepnapjait hallgatom a híradóban (ateistaként), mint sem a 20. akármilyen faluban történt véres népszerűség hajhász hírt nézzem. Ha már úgysincs benne semmi értelmes legalább pozitív hülyeségekről beszéljenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!