Van arra lehetőség, hogy a nevemet angolosíthassam?
Jövőben ki fogok költözni az Egyesült Államokba, de még idén egy európai út miatt fogok új útlevelet is csináltatni. Na nem is ez a lényeg, hanem hogy még az útlevél előtt szeretném megváltoztatni a nevemet .... Richárd Györgyről, Richard George .....-ra. Erre van lehetőség itt Magyarországon? (Még a bevándorlás előtt.)
(Csak mert ha Lakatos Radiátor lehet, akkor gondolom ez is :) )
:DDD Ez a te véleményed, ez meg az enyém :)
De hányszor mondjam hogy nem George vagyok?
Magyar név (teszem azt Szabó vagyok): Szabó Richárd György
Az a név amit majd használni akarok: Richard George Szabo
Emberek uncsi már ez a dzsihád... Van aki szereti ezt az országot, van aki nem. Valan aki büszke arra ami, van aki nem, és sorolhatnám.
Bibliai idézetek meg hidegen hagynak általában, mert ateista vagyok. :)
De fejezzük be könyörgöm, meg kaptam amire vártam, unalmas már.
A 10-sel ertek egyet. Kint vagyok az USA-ban en is, de semmiert nem valtoztatnam meg a nevem. Nalam a nev szent es serthetetlen. Ha az ember mindent elveszit, meg mindig megmarad a neve. Ha az ember teljesen megvaltozik, meg mindig ott a neve, hogy emlekeztesse honnan jott. En meg az ekezeteket sem hagytam el, kedves kerdezo! Lehetsz ott kint egy, a tomegnevek kozul, nem banom.
Raadasul az orszagot is utalod. Hidd el, en itt tanultam meg a honvagy szo jelenteset. Alig varom, hogy hazajojjek. De te menj, es vissza se gyere!!!!
.... -.-'
A vezetéknevem semmiképpen nem magyar, csehszlovák eredetű, ékezetek nélkül, a Richárd germán eredetű, az az ékezet szerintem fölösleges, ugyan ez a véleményem a Györgyről is, igaz az latin eredetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!