Mennyi segélyt kap havonta egy 7 tagú család?
Sajnos pontos adatokat nem tudok, mert rengeteg minden beleszámít, de minimum 400 ezer forintot havonta, valamit ingyenes étkeztetést, ingyenes könyveket.
Valamint még rengeteg juttatás is beleszámít. S az orvosi ellátásról még nem is írtam!
Anélkül is megvan fél millió forint, tehát ötszázezer, az tuti. Orvosi ellátással (nem az oltásokra gondolok, hanem a kezelésekre stb.) ez az összeg sokkal több..
Van min elgondolkodni.
Köszi, hogy lepontozott valami barom!
Fáj az igazság? :DD
Ha mondjuk 5 gyerekről és 2 felnőttről van szó, akkor csak a családi pótlék 5x16000=80000 Ft. Plussz ez mellet még lehet lakhatási támogatást kérni, ha apa-anya nem dolgozik, akkor különböző szoc. segélyeket lehet igényelni, ezeknek nem tudom, mennyi az összege.
De ugye 3 gyerek fölött jár az ingyenes étkezés, ingyenes tankönyv.
Szerintem havonta kb 300-at megkapnak 7-en különböző segély címszóval.
Ja és legalább kettőt rakj be intézetbe is.Tölük egy csomó lóvét lenyúhatsz miután 18 évesen szabadúlnak.
Akkor vegyük sorra az öt gyerek után 16000X5 családi pótlékot kapsz. E mellé kiegészítő gyermnekvédelmi támot igényelhetsz. Az anya a GYET v.. GYES-en van 28000, az apa rendszeresz szoc segélyben részesü az is ennyi. E mellé átmeneti Gyermek védelmi támot és átmeneti segélyt is kaphat. Természetesen beiskolázáskor -még ha nem is járnak a kölykök suliba- is kaphatsz még lovét. És akor még csak a pénzbeli ellátásoknál tartok. Ingyenes étkeztetés és tankönyv..... stb. Többet így kapásból nem tudok felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!