Vajon mit csinál most Orbán Viktor?
"Aki itt mindig szidja, ha bekerülne abba a bizonyos székbe, azt sem tudná mihez kezdjen."
Dehogynem. Elővenném azokat a szakértőket, akiket a Fityesz eltávolított, mert nem bólogattak elég hevesen a hülyeségeikhez, pl. Chikán Attilát, és egyúttal meneszteném a retardált Matolcsyt a székéből, mert semmi nem jött be eddig, amit csinált.
Az lehet, hogy én magam nem tudnék megírni egy költségvetést, de az biztos, hogy a világ végéről is előkerítenék egy szakértői gárdát, akik igen, és nem a haveromat ültetném a székbe, akiről tudom, hogy egy inkompetens barom (pl. Dautsch Tamás).
"Értelmes dolgokkal foglalkozik, például a családjával, vagy a munkájával, ahogy általában mindig is."
Az addig rendben is van, hogy szaporodik mint a többi cigány, de dolgozni még őt sem látta senki.
"Azt mondta nem sokára megint jön hozzánk (a városba!!!!) úgyis."
Akkor zárd be az üveggyár egyik kemencéjébe és gyújts alá!
Nem az esti programról beszéltem, hanem arról, hogy minden kommented a nem tudom mennyire állítólagos érdemeidről szól.
Mennyire lehet kétségbeesett egy ember az elismerésért, ha vadidegeneknek is arról magyaráz, hogy ő mennyire ügyes? Ennyire nem volt gyerekszoba, kismackó, atyai simogatás az életedben?
Nézz már körül, hány emberre igaz még az, amit csinálsz? Nem hinném, hogy mindenki segélyen él itt, és ne lennének érdemei, családja, iskolája, karrierje, akármije, egyedül csak neked. De nekik másból is áll a szókincsük, sőt, csak másból áll a szókincsük, nem várják a hátbaveregetést, hogy milyen ügyes repülőt hajtogattál, kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!