Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mégis igaza lett/van Hitlernek?

Mégis igaza lett/van Hitlernek?

Figyelt kérdés

Németország Eu vezető országa, igaz nem háborúval, hanem gazdasági helyezkedéssel.

Arról nem is beszélve, h a többi germán nép is elég jól áll, ugye északon minden oké.

Ezzel szemben a szerinte alsóbbrendű népek hol vannak?A négerek meg a cigányok?meg mi magyarok?

Segélyért állunk sorba:S

A görögöket úgy ugráltatják, mint egy kutyát.

2012. márc. 24. 07:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Nagyon jól kifejtetted a válaszodban a lényeget, de én itt azért pontosítanék. Hitler (legalábbis tanulmányaim szerint) nem azért nevezte alsóbbrendűnek a zsidókat, mert buták lettek volna, hanem mert szerinte világméretű összeesküvést szerveznek az árják ellen. Vagyis pont az ellenkezőjét állította."

Hitler ki is jelenti, hogy a zsidók okosabbak, mint az átlag európai.

2012. márc. 24. 16:37
 12/17 anonim ***** válasza:

"Németország Eu vezető országa, igaz nem háborúval, hanem gazdasági helyezkedéssel"

Egyikkel sem, hanem a méretével.

"Arról nem is beszélve, h a többi germán nép is elég jól áll, ugye északon minden oké."

Izland volt az első ország, amelyik csődbe ment a mostani világválság idején, 2008-ban.

"Segélyért állunk sorba:S"

Segélyért állsz sorba, kérdező? Szerintem inkább tanulj valamit, hátha kapsz munkát.

2012. márc. 26. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:

"Egyikkel sem, hanem a méretével. "

Németország EU legnagyobb gazdasági hatalma, ezzel hiába vitatkozol.

2012. márc. 26. 13:53
 14/17 anonim ***** válasza:

"Németország EU legnagyobb gazdasági hatalma, ezzel hiába vitatkozol"

Nem is vitatkoztam vele, te analfabéta.

2012. márc. 26. 13:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem baj, latszik h nem tetszik neki a szitu.

Egyebkent nem az Izlandiakra gondoltam(akik amugy tok jol osszefogtak es megoldottak a helyzetet), hanem a finnekre meg a tobbiekre.

Az is jo meglatas, h Dubaiban az olaj miatt ekkora a felhajtas.

A jo oreg roma fedosztorin meg mar 2010ben is jot rohogtunk, de meg viccnek is rossz.

2012. márc. 26. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nem is vitatkoztam vele, te analfabéta."

Nem e? Két sorral feljebb még azt írtad, hogy Németország nem a gazdasága és a hadserege hanem a mérete miatt Eu vezető országa. Most vagy nem tudsz fogalmazni, vagy nem tudsz fogalmazni, esetleg nem tudsz fogalmazni.

2012. márc. 26. 18:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Mondom, h ne foglalkozz vele.

Mivel massal nem tud ervelni hat jon ezzel, meg majd ahelyesirassal meg a tobbivel.

Igazabol a lenyeg az, h kijelenthetjuk, h Hitler batyo nem beszelt akkora hulyeseget .

2012. márc. 27. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!