Mégis igaza lett/van Hitlernek?
Németország Eu vezető országa, igaz nem háborúval, hanem gazdasági helyezkedéssel.
Arról nem is beszélve, h a többi germán nép is elég jól áll, ugye északon minden oké.
Ezzel szemben a szerinte alsóbbrendű népek hol vannak?A négerek meg a cigányok?meg mi magyarok?
Segélyért állunk sorba:S
A görögöket úgy ugráltatják, mint egy kutyát.
"Nagyon jól kifejtetted a válaszodban a lényeget, de én itt azért pontosítanék. Hitler (legalábbis tanulmányaim szerint) nem azért nevezte alsóbbrendűnek a zsidókat, mert buták lettek volna, hanem mert szerinte világméretű összeesküvést szerveznek az árják ellen. Vagyis pont az ellenkezőjét állította."
Hitler ki is jelenti, hogy a zsidók okosabbak, mint az átlag európai.
"Németország Eu vezető országa, igaz nem háborúval, hanem gazdasági helyezkedéssel"
Egyikkel sem, hanem a méretével.
"Arról nem is beszélve, h a többi germán nép is elég jól áll, ugye északon minden oké."
Izland volt az első ország, amelyik csődbe ment a mostani világválság idején, 2008-ban.
"Segélyért állunk sorba:S"
Segélyért állsz sorba, kérdező? Szerintem inkább tanulj valamit, hátha kapsz munkát.
"Egyikkel sem, hanem a méretével. "
Németország EU legnagyobb gazdasági hatalma, ezzel hiába vitatkozol.
"Németország EU legnagyobb gazdasági hatalma, ezzel hiába vitatkozol"
Nem is vitatkoztam vele, te analfabéta.
Nem baj, latszik h nem tetszik neki a szitu.
Egyebkent nem az Izlandiakra gondoltam(akik amugy tok jol osszefogtak es megoldottak a helyzetet), hanem a finnekre meg a tobbiekre.
Az is jo meglatas, h Dubaiban az olaj miatt ekkora a felhajtas.
A jo oreg roma fedosztorin meg mar 2010ben is jot rohogtunk, de meg viccnek is rossz.
"Nem is vitatkoztam vele, te analfabéta."
Nem e? Két sorral feljebb még azt írtad, hogy Németország nem a gazdasága és a hadserege hanem a mérete miatt Eu vezető országa. Most vagy nem tudsz fogalmazni, vagy nem tudsz fogalmazni, esetleg nem tudsz fogalmazni.
Mondom, h ne foglalkozz vele.
Mivel massal nem tud ervelni hat jon ezzel, meg majd ahelyesirassal meg a tobbivel.
Igazabol a lenyeg az, h kijelenthetjuk, h Hitler batyo nem beszelt akkora hulyeseget .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!