Mész ma valahová?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 12:19
1/16 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül irtam ebbe a rovatba.
2012. márc. 15. 12:20
2/16 anonim válasza:
Igen, hamarosan indulok kirándulni, hóvirágot szedni, és utána délután 5-kor lesz ünnepséga pécsi 48-as téren, ahonnan fáklyás felvonulás megy a Petőfi térre. Minden évben szokott lenni, nagyon hangulatos.
5/16 anonim válasza:
Szintén Pécs. Szerintem maximum sétálni. Fáklyás felvonuláson gyerekkoromban voltam utoljára. A saját gyerekemet már nem vinném el jó szívvel.
6/16 anonim válasza:
A hóvirág védett virág,és tilos szedni.
De a kérdésre is válaszoljak.Igen,megyek dolgozni.Még fél óra,és indulnom kell.(külföldön vagyok,és itt nem ünnep a március 15-e.)sajnos
7/16 anonim válasza:
Ezt a hóvirág mizériát meg sose értettem, nálunk tele van vele a Mecsek, kaszálni lehetne.
8/16 anonim válasza:
Nálunk a kert is. Még idehordtuk amíg lehetett, most kiirtani se lehet. :)
Szerintem ha befejezem a motoromat délután megyek egy kört.
Mivel magyar gép, ezért olyan érzés menni vele, mintha az országunk zászlaját vinném a vállamon. :D
10/16 anonim válasza:
Megy a rosseb. Mindenki politikai mizériát akar csinálni egy nemzeti ünnepből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!