Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek mikorra fog...

Szerintetek mikorra fog kitörni a III. világháború?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 14:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan formában nem lesz VH mint korábban volt. A háborúkat ma már fegyverek helyett pénzzel, és kihelyezett hitelekkel vívják.
2012. márc. 9. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
28%

Amikor Irán megunja a piszkálást, és odavág Izraelnek.

Vagy amikor Izrael megunja, hogy Irán nem hajlandó támadni, és ők lépnek.

Szép sorban becsatlakoznak a csatlósok... Izrael mögé Amerika, Irán mögé az oroszok, Kína, stb.

és kész is a móka!

2012. márc. 9. 14:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha a magyarokat ebből kihagynák.
2012. márc. 9. 15:02
 4/15 anonim ***** válasza:

"A háborúkat ma már fegyverek helyett pénzzel, és kihelyezett hitelekkel vívják."

Hát, ebben nem vagyok biztos, de legyen igazad. Mindenki mindenki ellensége, mindenki mindenkitől fél. Csak egy "megelőző csapás" kell, és kész a VH.

2012. márc. 9. 15:08
 5/15 anonim ***** válasza:
Nagyon kis dolgoktól is kitörhet mert mindenki utál mindenkit.Talán még ebben az évtized be de lehet hogy a következőben de szerintem maximum 20 éven belül ki fog törni.
2012. márc. 9. 15:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Izrael-Irán vitája max egy helyi konfliktus lesz. Az USA egyértelműen nyugalomra intette Izraelt, és sem a Kínai, sem az Orosz gazdaság nem áll úgy hogy részt vegyenek egy olyan konfliktusban amiben kétséges hogy nekik bármilyen hasznuk származik.
2012. márc. 9. 15:49
 7/15 anonim válasza:
remélem soha, a 3. világháborúban már itt lenne a világvége
2012. márc. 9. 16:35
 8/15 A kérdező kommentje:
2012. márc. 9. 16:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Remelem,hogy europaban soha !!!Francnak kell haboru ide...Eleg volt a ket vilaghaborubol sok sok ember halt meg a semmiert.Amerika,Izrael es Iran mit csinal az engem nem erdekel csak hadjanak ki minket belöle.
2012. márc. 9. 18:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Holnapután délben.
2012. márc. 9. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!