Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van esélyem nyerni a pereskedé...

Father88 kérdése:

Van esélyem nyerni a pereskedésen?

Figyelt kérdés
Régen 5 éve vettem fel hitelt akkori barátnőmnek 750 ezret.Azt mondták hogy fizetik stb-stb.Kaptam a felszólítást hogy nem lett fizetve és bár listás lettem.Ezért nem tok most lakást venni.Be ehet perelni mert az összeget ö költötte el és nem én.Milyen eljárások fognak folyni ez ügyben és mennyi az esélyem hogy nyerek.?
2012. márc. 2. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A te nevedre szól a szerződés? Ha igen, akkor neked kell kifizetni. Pereskedni értelmetlen.
2012. márc. 2. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elég drága lecke volt ez neked... Másnak nem veszünk fel hitelt.

Ezt már neked kell kifizetni, legalább írhattál volna egy papírt, hogy kölcsönadtál neki 750 ezret és akkor most az polgári perben rajta követelhetnéd.

De a banknak te tartozol, ezt sajnos bebuktad.

2012. márc. 2. 11:08
 3/5 bumbi02 ***** válasza:
100%

Hát jah.. Sajna semmit se tudsz tenni ha a te nevedre szól a hitel, és semmilyen más papír nem említi meg hogy a barátnőd költi, és neki kéne fizetnie..

Semmilyen eljárás nem fog folyni az ügyben, és az esély hogy nyerj konvergál a 0hoz..

Tanulópénz

2012. márc. 2. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, neked egy esélyed van itt: az akkori barátnőddel szemben tudsz fellépni. Ha tudod bármivel igazolni, hogy volt köztetek egy ilyen szerződés (akár szóbeli!), hogy a kölcsön adsz neki X összeget, és ő így meg így fogja visszafizetni (akár közvetlenül a banknak, az mindegy), akkor van esélyed.

A bank nem követett el hibát, őket ne pereld, csak a pénzed menne el rá. Te kötötted a szerződést, maximálisan nem érdekel senkit (a jogot sem!!), hogy ki költötte el a pénzt!

2012. márc. 2. 11:51
 5/5 tetro ***** válasza:
Barátnőd mit mond, miért nem fizetik? Nem is áll szándékában? Azt legalább elismeri, hogy tartozik neked?
2012. márc. 2. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!