Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért éltetitek Szálasit?

Miért éltetitek Szálasit?

Figyelt kérdés

Nem kötekedni akarok, sőt...engem valóban érdekel, hogy miért éltetitek!

Ahogy én tudom, rablások, fosztogatások folytak "uralkodása" alatt...

Aki gyökérkedni jön, már most elmehet!

2012. febr. 29. 22:25
 1/6 anonim válasza:
46%
Rablás..fosztogatás..ezek csak az alap dolgok voltak.De ami legszörnyűbb az hogy segített a zsidók deportálásában is..Szerintem csak az élteti akinek ugyanolyan elborult az elméje amilyen Szállasinak volt.Aki élteti szerintem az fajgyűlölő..bár ez csak az én véleményem....Én nem éltetten..sőt.. csak gondoltam hasznos lesz és lesz rálátás ezáltal
2012. febr. 29. 22:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Most lehet nekem is elborult elmém van, de nekem jobban fáj az, hogy fosztogatások folytak hazánkban, minthogy deportálták a zsidókat...
2012. febr. 29. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
Mikor éltettem Szálasit? Szerintem soha. Amúgy Rákosit sem, meg Kádárt sem, sőt, mielőtt jönne a kérdés.
2012. febr. 29. 22:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik a kérdésed :)
2012. febr. 29. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdező bejelentette a saját kérdését?
2012. febr. 29. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Rablások, fosztogatások: Ezeket nem Szálasi követte el. Sőt, még nem is a Hungarista Mozgalom. Ezek, és a kegyetlenkedések is, szinte kivétel nélkül nyilas "kiskatonák" művei, akiket egyáltalán nem érdekelte a hungarizmus, csak hatalmat akartak valaki felett. Mára az is kiderült, pl. , hogy Mindszenty letartóztatásáról Szálasi nem is tudott, nem ő rendelte el, persze ez megint lehet egy kritika feléjük, hogy miért nem tudott. Jellemző, hogy Szálaisék ezeket ugyanúgy kivégezték, ha rajta kapták őket, mint a katonaszökevényeket. És, hogy miért tették. Könyörgök, azt értse már meg egy liberális, vagy egy baloldali, mélyen pacifista, hogy háború volt, méghozzá nagyon kemény, totális háború.

Szálasi éppen, hogy megakadályozta a budapesti zsidóság deportálását, nem pedig segítette.

Én nem éltetem Szálasit. Helyén kezelem. Az adott helyzetben azt tette, amit tennie kellet.

2012. márc. 1. 07:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!