Milyen problémákhoz vezethet a szélsőjobboldal erősödése/esetleg hatalomra jutása MO-ra, az EU-ra, és a világra nézve?
Csak rosszat hoz:(
Nagyon-nagyon utálom a jobbikot!Elmebeteg náci párt!
Tudom hihetetlen de nem vagyok cigány,zsidó,komcsi...
Hatalomra jutni most még nem fognak. Problémát pedig akkor fognak okozni, ha problémának vesszük azt, hogy a mai, elkényelmesedett EU-parlamentnek már nem csak olyan törvényjavaslatokat kell megvitatnia, mint: "Legyen kötelező az üzletek nevének fekete-fehér kiírása is a színtévesztők, színvakok frusztráltságának csökkentésére!". Ugyanis egyre inkább úgy látom, hogy javarészt látszatintézkedéseket hoznak, a lényegi munka elmarad. Azzal, hogy egy eddigiektől merőben eltérő, új erő lép be az EU parlamentjébe, talán van remény arra, hogy valami más is történik, mint eddig.
Aki pedig a Jobbikkal kapcsolatban nyilasozik, nácizik, az legyen kedves utánaolvasni annak, kik voltak a nyilasok és a nácik. Meg fog lepődni, hogy a Jobbik egyik kategóriába sem fér bele...
Szerintem a nemzetközi politikában okozhat problémát a JOBBIK esetleges parlamentbe jutása. A nyugati demokráciák soha sem éltek vörös diktatúrában. El sem tudják képzelni, hogy milyen sötét erők ellen kell küzdeni Magyarországon a jobbaknak. Ehhez társul még az a magyar sajtó által sugallt hazugság, hogy a JOBBIK egy neonáci antiszemita párt.
Ez egy olyan bélyeg amit ha valakire rásütnek 10-szer is bizonyítani kell, hogy ez nem így van.
Itthon csak a bűnözőkre jelen jelent veszély a JOBBIK, amely nem szélsőséges párt. Előretörése pedig a nemzet válasza, és egyenes következménye az elmúlt évek országromboló, bűnöző kormányzásának.
Ahogy Csintalan mondaná "Egyszerű ez mint a vonat fütty"
Nem kellene ezen megrökönyödni '
Ha Te lekeversz nekem egy pofont nem kéne csodálkozni, hogy utána nem a legszebb hangnemben szólok hozzád, vagy esetleg vissza is ütök.
Van erre egy szép közmondás: Ki mint vet, úgy arat.
Idióták vagytok,mosott agyú barmok!
Rasszista persze, meg gyerek gyilkosok is mi?!! Jól beetetett a média... többet nem mondok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!