Szocpolból hogyan lehet lakást venni?
Van mar 2 kiskoru gyermekem, de mar nem az apjukkal vagyok. Mostani parommal nagyon szeretnenk egy kozos hazat, szoba kerult az eskuvo is. Ha jol olvastam, a meglevo gyerekek szamatol fuggetlenul ha 2 gyermeket meh bevallalunk 8 even belul akkor 1,2 milliot adnak. Ebbol nem tudunk lakast venni. Van bankk amelyik erre az osszegre ad annyi hitelt h egy 11-13 millios hazat meg tudjunk venni? mindkettonknek atlagkeresete van b havi 90 fejenkent. Plusz a problema meg az h lassan egy eve probalkozunk babaval, es meg nem jott ossze. Felek hogy nem tudnank "teljesiteni a kiszabott ratat" a 2 gyermeket. Olyankor mi tortenik? egyaltalan hogy is mukodik ez az egesz????
Gondolom a lakasvasarlas altalaban nem ugy zajlik h egy osszegben kifizetem az arat, hanem bizonyos reszletekben. Nem?
Szerintem senki nem engedné, hogy a házába költözz, amíg meg nem kapja a teljes vételárat, te se, gondolj csak bele.
Úgy tudom, hogy ha önhibádon kívül, pl. egészségügyi okokból nem tudod teljesíteni a tervet, akkor nem kell visszafizetni a támogatást.
Viszont 10-12M hitelt vállalni havi 2 X 90.000 bruttóból, 4 gyerek mellett elég öngyilkos vállalkozás.
Egyikőtök sem rendelkezik semmi beugró vagyonnal?
Még kettőt terveztek, az már négy lenne.
Ha eddig nem tudtatok félretenni, jó esély van rá, hogy a hitelt se tudnátok fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!