Ilyenkor megáll a rendőr vagy a mentő?
" Kezemben a sorsom, magányosan egy híd tetején állva
Lépni kéne, de melyik rosszabb, előre vagy hátra?"
Semmi humorérzéketek nincs. Az első válasz egy kellemes kis groteszk poén volt, nem kellene tán komolyan venni :-)
A kérdésre:
Nem valószínű, hogy megáll. Hiszen bárki bármiért állhat a hídon a folyót nézve. Az pedig, hogy zaklatott és ideges, nem látszik kívülről.
Ha látható lenne, valószínűleg megállnának. Talán nem is feltétlenül azért, mert mentős/rendőr az illető, én is megállnék, ha észrevennék ilyet - hátha tudok segíteni. Nekem ingyen van, neki pedig lehet, hogy az élete múlik rajta.
Az a baj, hogy az ilyen jelek nem nagyon láthatók kívülről. Illetve mikor már láthatóak, gyakran túl késő.
Pedro
szerintem ez emberfüggő és persze helyzetfüggő
ha én egy rendőrbácsi voolnék és épp semmi dolgom nem lenne szerintem megállnék, de szerintem az emberek 90 %-a sajnos nem
"ha én egy rendőrbácsi voolnék és épp semmi dolgom nem lenne szerintem megállnék,"
Nem baj kicsim, majd kinövöd!
Aki öngyilkos akar lenni, az kimegy a hídra, ugrik, és nem bambul.
Aki bambul, az vagy csodálkozik, vagy csak feltűnési mániája van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!