Valóban megöltek 6 millió zsidót?
szörnyű ezt mondani, de azért az se mindegy, hogy ki hogy halt meg, hirtelen, bomba által, vagy hadifogolyként, vagy megalázva, megkínozva, hónapokig szenvedve azért mert egy valláshoz tartozik...
tegnap volt a sulinkban egy idős néni, aki átélte, és szerencsésen megmenekült, senkinek nem kívánom azt a kínt, ami a szemében volt
Sokan meghaltak. Háború volt. A zsidókat üldözték.
Most már csak azon kell imádkozni, hogy nekünk ne kelljen ilyet átélnünk. A legtöbbünk nem látott háborút - én nem is akarok soha! Bele tudtok gondolni? Nem abból áll a nap, hogy reggel felkelünk fogat mosunk, elmegyünk iskolába, munkahelyre, hazafelé vásárolunk, haverokkal bulizunk, vacsorzunk, vagy beülünk egy moziba..
Jó esetben lapulunk a pincében, nincs ételünk, vízünk és nem tudunk kiugrani érte a boltba, mert nincs bolt. Hallgatjuk a fülsüketítő robbanásokat, fegyverropogást, a fejünk felett omladozó épület hangját..és nem a tv-ből szól.
Egyszóval nem tudjuk milyen, és én nem is akarom átélni.
Főleg azt nem, hogy azért kelljen menekülnöm, szenvednem, bújkálnom mert valaki kitalálta, hogy mit tudom én..most a zöld szeműeket irtsuk, mert.
"TI foglalkoztok MINDEN NAP a holokauszttal es NEM A ZSIDOK."
Ja. Én személyesen szervezek minden hétre legalább egy holokamuszt megemlékezést, minden hónapban kitalálom, hogy kit pereljek még be. Szerintem az erdélyi havasokon szolgáló juhászlegényeket is be kéne végre perelni, amiért nem eresztették rá a birkanyájat a zsidókat összegyűjtő katonákra. Sőt, a medvéket is.
A medvéket akarták küldeni a juhászlegények , de leragadtak a málnabokroknál :D
A bárányokat nem , mert félénkek, és nem tépték volna szét a katonákat!
A medvéket kell beperelni legközelebb, mert málnát ettek és cserben hagyták szegény zsidókat. Ha a medvék nem etek volna málnát, az egész holokamu ma nem volna!
Szóval medve urak: TALÁLKOZUNK A BÍRÓSÁGON! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!