Ők tényleg zsidók?
Nem provokáció, nagyon érdekel a kérdés, találtam egy oldalt, ahol elvileg a közéletben lévő zsidók vannak rajta... Ez igaz? Ha igen, akkor miből gondolják hogy az illető tényleg zsidó? Főként liberálisok vannak a listán, akkor most aki libsi az zsidó? Segítsetek, mert nem értem :S
Számomra nem egyértelmű, mi alapján lesz valaki zsidó. Mert ha pusztán az, hogy mondjuk az egyik ükapja zsidó volt, zsidóvá teszi, akkor kb. az egész ország az.
Hivatalosan úgy tudom, az számít zsidónak, akinek három nagyszülője zsidónak vallotta magát. Nem tudom, hogy ezt itt minden esetben ellenőrizték-e.
Plusz mivel ez egy erősen jobboldali beállítottságú szerkesztőgárdával rendelkező honlap, nem biztos, hogy érzelmektől mentesen döntötték el, hogy zsidónak tekintenek-e valakit vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!