Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak Orbán...

Szerintetek is csak Orbán miatt harangozzák be ennyire vészesnek a hétvégi havazást?

Figyelt kérdés
Megnéztem az időjárás előrejelzést és ahol én lakom, max 10 centis hó fog esni. Én úgy gondolom, hogy ezt az egészet Orbán veri nagy dobra, azért van tele a híradó olyasmi riportokkal ahol az embereket kérdezgetik, hogy mi a véleményük a havazásról és ilyesmi felesleges hülyeségek. Szerintem ezt az egészet azért csinálja, hogy elterelje a figyelmet a sunyi ügyeiről. Valamit az olaszországi hajóbalesetet is alibinek használja, hogy az emberek azon botránkozzanak inkább és ne pedig rajta, ugyanis akárhányszor a híradóra kapcsolok, mindig ezt látom... Ti mit gondoltok erről?
2012. febr. 1. 19:01
 1/6 nem dávid ***** válasza:

"Szerintem ezt az egészet azért csinálja, hogy elterelje a figyelmet a sunyi ügyeiről".

10cm hó miatt nem fog senki elfelejtkezni róla.

Amúgy meg ... A média szeret mindenből nagy ügyet csinálni úgyhogy erről csak ők tehetnek.

2012. febr. 1. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert most itt -17 fok van, és ennél hétvégére rosszabb lesz. Addig meg Orbán keze sem ér el, hogy egy ilyet elintézzen.
2012. febr. 1. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, ez is csak egy szemenszedett összeesküvés, de túléljük! Már élezzük a hóekéket!!
2012. febr. 1. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Még ha nem is ő volt...

Akkor is! Valószínűleg az új alaptörvény részét képezi,hogy nem eshet 20cm feletti hó,viszont ha mégis esni merne,azt a felső oktatásból kirekesztett munkanélküli hallgató növendékeknek kell ellapátolnia.

A szél fújása 50km/órában van maximalizálva,de ha gyorsabban mer fújni, akkor a parlamentet a saját testükkel kell megvédeniük azoknak, akiknek a szociális segéylét 20%-kal levitték!

Ha a 20cm-es hó nem olvad el max 1 hét alatt,akkor azt el kell olvasztaniuk azoknak,akiknek elvették az adójóváírásukat!

Orbán csodát művel az időjárással! Kár h Pataky Attila ezt elfelejtette kikiabálni!

:D:D

2012. febr. 1. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztosan Orbán miatt van. Azért csinálta, hogy kihirdethessék az egész országra a "narancs riasztást"...
2012. febr. 1. 21:43
 6/6 anonim válasza:
Nem tudom. Itt már több,mint fél méteres a hó. És nem túl kellemes a helyzet,kilépsz és a szél össze -vissza keveri a havat.. az ajtó odafagy a falhoz stbtstb ,de hát erről szól a tél,hideg van és havazik nem kell ezt akkora dobra verni,mint amekkora teszik. És rémítgetnek,hogy már kiüröltek a boltok világvége minden:D
2012. febr. 4. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!