Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A mai magyar politikának...

A mai magyar politikának köszönhetően körülbelül mennyien lehetnek a bevándorló "gyarmatosítók" hazánkban?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, folyamatosan költöztetik be őket.
2009. máj. 23. 09:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%

Én is befejeztem ezt a vitát! Mindenki abban hisz, amiben akar!

"Valóban itt van a Világ közepe, ugyanis itt található a Föld szívcsakrája, ami azt jelenti, hogy a Világ szíve itt található."

"A sorsot nem választhatja meg az ember, ebben az a pláne, hogy előre le van játszva..Tudsz rajta kicsiket igazítani, de az irány és a cél adott.És sajnállattal kell közölnöm nekem is, hogy akár tetszik akár nem van kiválasztott nép, és ez épp a magyarság. Ezt lehet elhinni, tagadni, attól még tény."

Mindenki abban hisz, amiben akar, de azért ne nevezze már a hitét ténynek!

A többiről meg no comment!

2009. máj. 23. 18:21
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

Ha már megszólítottál, akkor közlöm, hogy én is boldog párkapcsolatban élek, és valóban találkoztam olyanokkal, mint Te. A 14-18 éves hülyegyerekek közt, akik minden baromságot bevesznek, valamint a kocsmában az alkeszok közt hallottam még hasonló beszélgetést. A politikai nézetemet meg rohadtul nem találtad el, nekem semmi bajom a radikálisokkal (sőt, 90%-ban egyezik is a nézetünk), nem nácizom, fasisztázom őket. Szerintem nekik több bajuk van a hozzád hasonlókkal, akik enyhe(?) elmezavarukban ilyen f@szságokkal írják tele az internetet. Ezzel többet ártasz a radikális oldalnak, mint az SZDSZ a folytonos nácizásával. Attól még, hogy néhány, hozzád hasonlóan hasadt tudattal rendelkező egyén a múltban, vagy akár a jelenben is papírra/weboldalra veti érdekes gondolatait, majd talál olyan idiótát aki kiadja, még nem lesz igaz, ami nyilvánvalóan baromság. De ha Te ebben hiszel az a Te dolgod, csak ne nézd már hülyének az emberek nagyon nagy többségét, aki nem kajál be bármilyen maszlagot, hogy azzal magyarázza saját bénaságát. Mindenesetre készülj fel jó előre a jövő évi rohamra, mert nagyon sok zsidót kell importálni, hogy az SZDSZ-t beszavazzák.

(mellesleg Magyarország tényleg nagyon jó édesvíz-készlettel rendelkezik, de azért nézz utána mennyi ország van még rajtunk kívül akinek hasonló, vagy még jobb a készlete, és ezek közül mennyi van mérsékelt övi éghajlaton. Lehet meglepő lesz számodra, hogy azért bőven van még ország, aminek adottságai magasan verik Magyarországét.)

2009. máj. 23. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:
9%
Ezt az üldözési mániát!Jóember miről beszélsz?!
2009. máj. 23. 20:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A kommentektől szétröhögtem magam. :) Milyen magabiztossággal idiótázzátok, osztjátok a kérdezőt, aztán ti lesztek a legjobban meglepődve egy nap. :)

Összesen talán 2 zsidóval találkoztál eddig? Miért, a homlokukra van írva, hogy "zsidó vagyok"? Nekem az egyik barátnőmről 2 év ismerettség után derült ki, hogy zsidó, és az apja sem a cilinderes-pajeszos, mint amilyeneket lehet látni néha. Szóval erről ennyit.

Az összeesküvéa-elmélethez annyit fűznék hozzá! Nézzetek utána a neten, hogy mit mondott Somin Peresz! Valami ilyesmit: Modern gyarmatosítás igenis létezik, felvásároljuk Magyarországot és Izraelt! Egyre több biztonsági őrökkel elszeparált lakópark épül Magyarországon, ahol magyar ember nem kaphat lakást. Interneten beszélgettem egyszer egy itt élő pesti zsidó nővel, aki elmondta: itt dolgozik, szinte egész nap héberül beszél, mert olyan munkahelyen dolgozik. Milyen az "olyan"? Lakáshoz juttatja a külföldről bevándorló zsidókat.

Miért pont Magyarország kell nekik? Ahogy a kérdező is mondta: Magyarországon hihetetlen kincsek vannak, ilyen például az ivóvízkészletünk. Gondoljatok már Izraelre... Ott van a sivatagban... Egyfajta pótállamként tekintenek Magyarországra.

Különben nektek nem furcsa, hogy kezdik hamisítani a történelmünket? Nézzétek meg youtube-on azt a videót, amikor egy zsidó vigyorogva magyarázza Nyírtas történetét. Hogy így a zsidók meg úgy a zsidók alapították... Semmi köze ám a magyar Tas-hoz vagy valami. Vagy az új kitaláció, miszerint Árpád beházasodott a zsidókhoz és velük együtt jött be a Kárpát-medencébe. Nem tűnik fel, hogy jogot formálnak a területre, hogy fokozatosan kezdik elfoglalni?

Olvassatok utána, ne röhögjetek! Ne a kuruc.info-n (ha nem tetszik, bár vannak ott szép számmal hiteles dokumentumokkal alátámasztott érdekességek). Ne legyetek elvakultak!

2009. máj. 23. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak valamilyen szinten: konkrét számokat én sem tudok, de érdekes szétnézni bizonyos napokon azoknak a hoteleknek a környékén, amik köztudottan zsidó kézben van. Én egy szép megyeszékhelyen lakom, az itteni zsidó kézben levő hotelba március 15. előtt rengeteg zsidó jött! Nem hittem a szememnek, ott álltak az erkélyen rengetegen, selyemszerű öltönyben, cilinderben, hatalmas pajesszal. Ott álltam, és döbbentem néztem, hogy ennyi van csak ott a hotel erkélyén... Mennyien lehetnek azok, akik igyekeznek beolvadni?
2009. máj. 23. 23:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Ami a honfoglalók és a zsidók kapcsolatát illeti, arról tudok, hogy volt akkoriban egy bizonyos kabar nevű törzs, akikhez valóban volt közünk, és ők tényleg felvették a zsidó vallást, tehát ennyi igazság még van is a dologban. Viszont amint ebből is látható, ők származásilag nem voltak zsidók, csak vallásilag.
2009. máj. 24. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Tavaly lent jártam a Balatonon, ahol EZRÉVEL nyüzsügtek a németek, és rengetegnek saját háza van ott. Most már nem tudom mitől féljek jobban, a német, vagy a zsió gyarmatosítástól:) Ez van gyerekek, megszálltak minket. Most jut eszembe, hogy tavaly az egyik jó barátom is egy ilyen "chipkártyás" lakóparkban vett magának házat. Kösz, hogy felnyitottátok a szemem. Ő is csak egy mocskos gyarmatosító zsidó, csak álcázásból keresztelték meg.
2009. máj. 24. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy nyaralni jönnek ide, vagy megszállnak minket. :) Ennyi erővel a horvátok is pampoghatnának, hogy a magyarok vissza akarják szerezni Horvátországot, de nekik van eszük és meg tudják különböztetni a nyaralást a megszállástól. :)

A nyolcadik törzsről én is tudok, és arról is hogy valószínű felvették a vallást, de ettől ők még nem zsidók, hisz ahogy ők annyira erőltetik: ez anyai ágon száll tovább. Tehát nem lehet vérbeli zsidó az, aki csak felveszi a vallást, szóval ott hülyeség ez az egész kitalációjuk, ahogy van. Mellesleg úgy tanultuk, hogy a kabarokat segédhadként használtuk, ami kb. annyit tesz (nem akarok hülyeséget mondani, javítsatok ki, ha tévedek), hogy a harcál magunk elé állítottuk őket, hogy ők fogyjanak és ne mi. (ahogy ez akkoriban szokás volt.)

Csak pár helyen javítanám ki magam az első hozzászólásom miatt: Simon Peresz, nem Somin Peresz :) És Magyarországot és Lengyelországot vásárolják fel, nem pedig Izraelt. Azt már egyszer kibulizták maguknak....

2009. máj. 25. 19:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Az új budapesti lakóparkok nagy része arab terrorista pénzekből épült!

Az ott (is) lakók egy 50 éve szervezett (új) faj, az arab világ, az Uniók és az államok adófizetőinek pénzét használva.

Magyarország stratégiai fontosságú hely, az új faj magyarországi vezetője (aki gyűlöli a Hungaristákat, a milliónyi lakatlan amerikai sziget közül az egyiken magyar nagyköveteként élvezve diplomáciai védettséget és adómentességet, miközben nem Magyarországon él, aki futballal elégíti ki a magyarok sikerélményeit és az amerikai nagykövetség szembe szomszédja,) megtűr bennünket magyarokat, a megtűrés egyetlen oka, az adóságunk, adós mivoltunk.

2011. máj. 3. 15:40
 20/20 anonim ***** válasza:
kérdező. Megkaptad a lib.válaszokat a 6.8.9.válaszolóktól.Ők az üggyeletes figyelők,és "szem bekötök"(vakulj magyar,ne láss tót) és sokszor hivatkoznak a jobboldali hírportál információira.Azt is ellenőrzik folyamatosan.
2013. nov. 3. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!