Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A zsidógyűlölők használják...

A zsidógyűlölők használják ezeket?

Figyelt kérdés

Google - Sergey Brin és Larry Page - JEW

Facebook - Mark Zuckerberg - JEW

És még sorolhatnám. Nem lenne ésszerűbb bojkottálni az ehhez hasonló felületeket, amelyek mögött a nagy gonosz zsidó bácsik állnak?

2012. jan. 3. 00:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%
19.55: ha az kitalált történet, kérdezd már meg a szomszéd nénimet, hova tűnt a fél családja...
2012. jan. 3. 20:07
 22/34 anonim ***** válasza:
5%
2012. jan. 3. 20:10
 23/34 dizus ***** válasza:
96%
Biztos voltam benne hogy megjelenik valami kurucinfós okosság.Ezek a kis webjobbosok akiknek ez A MÉDIA általában gazdaságpolitikailag egy büdös nagy nullák és ezért elkezdik fikázni az olyan milliárdos,milliomos zsidókat akiknek a nevét életükben talán 3szor látták leírva de az életükről semmit nem tudnak!A holokauszt tagadás meg szerintem sikk lehet a kis csökött társaságukban,mert azt nem hiszem hogy otthon egyedül ülve(netán elgondolkozva) arra jutnának hogy tényleg csak kitaláció az egész!
2012. jan. 3. 20:30
 24/34 mustafa33 ***** válasza:
93%

7-ik.

Te valóban nem használod azt amit ők. Hogy is írtam?

"A zsidók előszeretettel használják az eszüket. Látom te következetes zsidógyűlölő vagy és nem használod azt amit ők."

Te erre: "Így van. Utálom őket mint a hígfost, ezért nem közösködöm vélük."

Nem értetted meg mire utaltam azzal, hogy te nem használod azt amit ők - AZ ESZEDET. És még rá is tromfoltál. Szép és jellemző.

2012. jan. 3. 20:48
 25/34 anonim ***** válasza:
95%
"gazdaságpolitikailag egy büdös nagy nullák és ezért elkezdik fikázni az olyan milliárdos,milliomos zsidókat" Nem csak őket, hanem mindenkit aki jobban él és okosabb mint ők. Ez a jobbik egyik programja, a másik meg a cigányozás. Ezekkel próbálnak választásokat is nyerni. Ők azok akik tudják milyen az hogy bután és rosszul élni, ezért okolják tehetetlenségükért azokat akik sokra vitték.
2012. jan. 3. 22:01
 26/34 A kérdező kommentje:

Azért nem teljesen romboltátok le az emberiségbe vetett hitemet, mint ahogy arra számítottam.

Amúgy nem vagyok zsidó.

Mindig is szerettem volna belelátni egy kicsit a zsidókat, vagy akármilyen másságot gyűlölő emberek fejébe.

Az is érdekel pl, hogy ha megtetszik egy egy ilyen embernek valamely előadó vagy művész munkássága, és utána kiderül, hogy az történetesen zsidó származású, akkor mit kezdenek ezzel a ténnyel?

Meg azon is el-elgondolkodom, hogy a homoszexualitást nyíltan ellenzők férfiaknak általában miért nincs semmi kifogásuk a leszbikusok ellen? De ez persze már nem feltétlenül ehhez a témához kapcsolódik.

2012. jan. 3. 23:30
 27/34 anonim ***** válasza:
61%

"Lehet, hogy egyeseknek kellemetlen, de ezt vizsgálni még nem antiszemitizmus."

Valóban nem az. De ezen nincs mit vizsgálni. Amíg a többiek gyűlölködésre fordítják az idejüket, addig ők tanulnak. Ez elérhető a nem zsidóknak is.

2012. jan. 4. 07:49
 28/34 anonim ***** válasza:

tegnap 20:10:

Nem kell mindent elhinni, amit a kuruc ír. Ők mindenkit lezsidóznak, akit lefényképeznek két rabbival egyszer, szerintem még Hitlert is lezsidózták volna a 30-as évek legelején, mikor még nem voltak zsidó törvények.

2012. jan. 4. 14:29
 29/34 anonim ***** válasza:
68%
Sem zsidó, sem bérkommentelő nem vagyok, csak egy józanul gondolkodó ember, ami nem mondható el itt sok emberről. Gondolom rám is céloztál az okos megjegyzéseddel.
2012. jan. 5. 00:51
 30/34 dizus ***** válasza:
52%
Újabb kérdésre válaszolva ha mondjuk ez zenészről vagy festőről akinek nagyon tetszik a művészete hirtelen megtudja -egy ilyen szuperintelligens zsidógyűlölő- hogy zsidó,onnan kezdve hangosan szapulja az okos kis társaságában hogy milyen mocskos zsidó,aztán meg hazamegy és tovább élvezi azt a zenét ami eddig is tetszett neki,csak ezután letagadja ezt!
2012. jan. 5. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!