Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi szüksége van a szittyákak...

Mi szüksége van a szittyákak hitlerről készült modellekre?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 30. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát az, hogy ezt adják a gyereknek a "liberálbolsevik" Action Man helyett.
2011. dec. 30. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

"A járművek teljesen korhűek, amit a mellékelt képek is mutatnak. Magyarországon kívül még napjainkban is természetes az ilyen tárgyak gyűjtése. Mi viszont kíváncsian várjuk az újabb feljelentőhullámot és gyűlöletkampányt"

Itt a válasz, tudod nagyon sok ember oda van a modellekért van aki Star Wars figurákat, járműveket gyűjt van aki világháborús makettekért van oda.

2011. dec. 30. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:
rendben van szép dolog a modellek gyűjtögetése, de miért csak a Hitler figurákat importálja az említett "hagyományörző" üzlet?
2011. dec. 30. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a bogárhátú kifejezetten trehány munka, hasonlót én is összerakok itthon.

L.V.P

2011. dec. 30. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:

"Magyarországon kívül még napjainkban is természetes az ilyen tárgyak gyűjtése."

Ez azért mos eléggé butuska egy mondat. Magyarországon mért ne lenne teljesen természetes? Már úgyértem nem az, hogy mindenki gyűjti, hanem hogy aki gyűjteni akarja az megteheti. Nekem van olyan ismerősöm akinél a fél második világháború megtalálható otthon. Talán csak a tankok és a repülők hiányoznak. :)

2011. dec. 31. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!