Kihez hasonlítanád?
Szálasi, Hitler, Sztálin, Rákosi.
Ezeket a személyeket kihez hasonlítanád a mai politikusok közül? Minden szempontot figyelembe véve.
Ha lehet indokold is!
A provokáló válaszokat, moderátornak fogom jelezni!
Éltem ezekben az időkben.
Vona Szálasi retorikájából vesz át néhány elemet, Orbán pedig Rákosiéból.
De: ha MINDEN szempontot figyelembe veszek,akkor sem ők,sem más mai magyar politikus NEM hasonlít egyik felsorolthoz sem.
Szálasit és Hitlert a Jobbik élteti néha nyíltan, annál többször burkoltan, mert ügyelnek némi népszerűségre.
Sztálint és Rákosit ellenben a Munkáspárt 2006 teljes mértékben elítéli, sőt a desztalinizációt olyan kommunisták hajtották végre, mint ők. Ez roppant fontos különbség a két politikai ellenpólus emberi jogi felfogása között.
Sok jobboldalival beszélgetve bevallották, hogy ők szeretik és tisztelik például Sztálint is Hitler mellett!!!
"Sok jobboldalival beszélgetve bevallották, hogy ők szeretik és tisztelik például Sztálint is Hitler mellett!!!"
:D
Hát hogyne!:D Sőt tulajdonképpen minden jobboldali apjaként tekint Hitlerre és anyjaként Sztálinra!:D
Kérdező, nehogy komolyan vedd a 40%-os válaszát. Hithű kommunista, őt ez büszkeséggel tölti el. Csak lejáratni akarja a jobboldalt az ilyen hozzászólásaival.
Az eredeti kérdésre válaszolva, ezeknek a személyeknek nincsenek mai megfelelőik szerencsére. Nem hasonlítanak a mai politikusok közül senkire. Csak nyomokban emlékeztetnek egy-kettőre. De azt is inkább csak úgy, ahogy az első válaszoló írta.
Utolsó:
Nyugi nem vettem komolyan, csak nem akartam leállni vitatkozni.. tudod okos enged :D
Persze tudom, hogy nincsenek megfelelőik, de ki-kire hasonlít leginkább.
Sztálin Orbánra mert zsidó! <-- ez természetesen hülyeség nem kell komolyan venni, de így akartam volna tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!