Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért csak az ingatlanosok...

Miért csak az ingatlanosok végtörleszthetnek?

Figyelt kérdés
Sok ismerősömnek a kocsiján hitel van, ami elengedhetetlen a munkájukhoz. Valakinek horribilisen megnőtt a törlesztője és a bank még futamidő hosszabbítást se add.Akik a munkájukhoz használják, azokat miért nem segítik, könnyen a munkájuk is tönkre mehet.
2011. dec. 27. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"az ingatlanosokat is csak 20milla értékig segítik mert afölött luxus. "

Én már 200ezer fölött luxusnak tartom. Ez az az összeg amiből egy kényelmes családi házat fel lehet építeni. Tehát a kormány megint herdálásba fogott.

2011. dec. 28. 00:04
 12/18 anonim ***** válasza:

"Miért végtörleszthet akárki is?"

A kérdést jogosnak tartom és nem neked szólt a miért ne. A kérdező kérdésére írtam.

2011. dec. 28. 00:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja, a HD led tv-m törlesztője is felment : MENTSEN MEG VALAKI MEG KÜLÖNBEN IS MOST SZÜLTEM. (irónia)
2011. dec. 28. 08:08
 14/18 anonim ***** válasza:

"Én már 200ezer fölött luxusnak tartom. Ez az az összeg amiből egy kényelmes családi házat fel lehet építeni. Tehát a kormány megint herdálásba fogott."

Én is utálom a siránkozó hiteleseket, de azért ez túlzás. Csak a telek amire fel akarja építeni az ember kb. 1,5-3 millió. Kell még: beton, tégla, szigetelés, engedélyek, munkagép bérlés, ablak, ajtó, járólap, cserép, betonacél, áram, közmű, burkolóanyagok, festék, cement, sóder, homok, mészhidrát, ragasztóanyag, stb.

2011. dec. 28. 08:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Én se értek egyet a hitellel, de amikor azt hallom minden nap, hogy meg kell segíteni őket, akkor én inkább olyanokat segítenék, akiken van értelme.
2011. dec. 28. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:

a hitelek úgy általánosságban nem az ördögtől valók,eltekintve a mostani devizakatasztófától szükség van rájuk

Tetszik tudni:pénzből a hülye is tud vásárolni.Nem mindenkihez vágnak oda szülei egy lakást csakúgy kezdésnek.Akinek nem adatott meg a támogató családi háttér az kb 50 évesen tudná a saját kérójába invitálni a nőjét(hitel nélkül)

2011. dec. 28. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
A kérdező ismerősei vehettek volna először is olcsó használt kocsit. Keleti típusok már 100 ezernél kevesebbért is vannak. Mindjárt nem kellene a hitellel bajlódniuk. Vagy az snassz volna? Hát Istenem.
2011. dec. 28. 15:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, vehettek volna olcsó teherautókat, aminek a javítására és kiesett munkaidő miatt a gatyájuk ráment volna. Egyébként ők épphogy nem sírnak, csak nem értik, hogy a bank még annyi engedményt se tesz, hogy futamidőt hosszabbítsanak. Az egyiknek azt mondták, hogy 2 hónapig csak online módon tudnak vele foglalkozni és csak utána személyesen. Amikor a hitelt adták, ilyet nem mondtak.
2011. dec. 28. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!