Miért csak az ingatlanosok végtörleszthetnek?
"az ingatlanosokat is csak 20milla értékig segítik mert afölött luxus. "
Én már 200ezer fölött luxusnak tartom. Ez az az összeg amiből egy kényelmes családi házat fel lehet építeni. Tehát a kormány megint herdálásba fogott.
"Miért végtörleszthet akárki is?"
A kérdést jogosnak tartom és nem neked szólt a miért ne. A kérdező kérdésére írtam.
"Én már 200ezer fölött luxusnak tartom. Ez az az összeg amiből egy kényelmes családi házat fel lehet építeni. Tehát a kormány megint herdálásba fogott."
Én is utálom a siránkozó hiteleseket, de azért ez túlzás. Csak a telek amire fel akarja építeni az ember kb. 1,5-3 millió. Kell még: beton, tégla, szigetelés, engedélyek, munkagép bérlés, ablak, ajtó, járólap, cserép, betonacél, áram, közmű, burkolóanyagok, festék, cement, sóder, homok, mészhidrát, ragasztóanyag, stb.
a hitelek úgy általánosságban nem az ördögtől valók,eltekintve a mostani devizakatasztófától szükség van rájuk
Tetszik tudni:pénzből a hülye is tud vásárolni.Nem mindenkihez vágnak oda szülei egy lakást csakúgy kezdésnek.Akinek nem adatott meg a támogató családi háttér az kb 50 évesen tudná a saját kérójába invitálni a nőjét(hitel nélkül)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!