Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobbikosok felszólalásait...

Jobbikosok felszólalásait miért akarják korlátozni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

20-ig néztem végig a képviselők listáját, 15-nek van felsőfokú végzettsége (sokuknak nem is egy).

nem szívlelem a Jobbikot, de az igazságot sem szokásom eltorzítani...

mondjuk én alapból feltételnek szabnám a képviselőknek, hogy legyen felsőfokú végzettségük.

bár még nem hallottam róla, hogy jobbikos felszólalásokat akarnak korlátozni (FORRÁS? csak ne a kuruc.info meg barikád, légyszi), de ha így van, nem helyeslem, még ha olyan stílusú megnyilvánulások hangzanak el onnan (amire, valljuk be, sok a példa...)

2011. dec. 20. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:

mert zavarja a lelkiismeretüket és/vagy a főnökeik érdekeit.

meg mi az a marhaság, hogy nem őket bízták meg az ország vezetésével??

tudtommal demokrácia van (bár a köztársaság szó kivétele a hivatalos elnevezésből elbizonytalanított), nem egy ember/párt van megbízva az ország vezetésével, hanem képviselők sokasága. a legutóbbi választásokon a választók 12,18%-a a jobbikot bízta meg az ország vezetésével.

2012. jan. 4. 00:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Olykor szerencsére volt. Pl. amikor zsidóztak a parlamentben, és figyelmeztetés után sem hagyták abba.
2012. aug. 25. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!