Mini választás! Kire szavaznátok ha most lenne a választás?
2002-ben szavaztam utoljára. Akkor sem azért, mert valami mellett voltam, hanem valaki ellen (Fidesz) kellett már tenni valamit.
Most is így vagyok. A Fidesz ellen most is szavaznék. Arra, aki a leghatékonyabban tudná őket kirúgdosni a hatalomból. Lehet az felőlem a feltámadt Kadhafi is.
hát eddig nem sokra jutottam:)
nem is hinném hogy ember és ember ilyen eltérően tud gondolkodni...
"A Jobbiknak egyetlen értelmes gondolata nincsen! Csak cigányoznak, zsidóznak meg a multikat szidják!"
Akkor mégiscsak értelmes gondolataik vannak. :)
" Hát, most van alakulóban egy új párt, a Proletárok Haragja. Igazság szerint nem tudom, mennyi esélyük van, de ha lehetne, csakis rájuk szavaznék, mert a köznép agyával gondolkodnak, és nem hataloméhes sz@rházikból, hanem munkásokból áll össze, és egész értelmes a programjuk. Egész átlátható, és egyszerű, de hatékony."
Ők azok akik elképzelik, hogy a segély meg ilyenek alanyi jogon járnak, csak a vezetők szívatnak, hogy le is kéne tenni valamit az aszatra igaz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!