Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit csinálsz ha belédkötnek...

Mit csinálsz ha belédkötnek az utcán?

Figyelt kérdés
Beszólogatnak,aztán telódat "kérik".Képzeld magad a helyzetbe...ketten vannak.
2011. nov. 28. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
velem volt ilyen,követett két cigánylegény,mennyi az idő stb beszólogatásokkal,nem látták a kutyám,m éppen őt sétáltattam és elment egy bokorba szaglászni,ahogy utánam értek a kutyám kiugrott a bokorból és rájuk támadt:D egyből meggondolták magukat,amúgy meg ha magabiztos vagy és bátor,akkor nem fognak kötekedni.mert fostosak igazából.ha látják h be vagy parázva akkor felbátorodnak.ez is tapasztalat.én leüvöltöttem egy egész galerit egyedül.a tesóm is sittes cigókkal üvöltözött egyedül,behúzták fülüket-farkukat
2011. nov. 28. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Telefon helyett a gépjármű-átvizsgáló tükör nyelét veszem elő /leánykori nevén: vipera/.
2011. nov. 28. 16:46
 3/12 A kérdező kommentje:

1.:ja halottam hogy a kutyáktól fosnak..hogy érted hogy nem vagy beszari?nem is nézel rájuk?:Dén igy halottam.

2.:jó ötlet

2011. nov. 28. 16:51
 4/12 anonim válasza:
100%
Majdnem úgy, mint a második. Csak telefon helyett a gázpisztolyt veszem elő...
2011. nov. 28. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Először ütni, aztán kérdezni. Ha fordítva csinálod, te leszel az, akit ütnek.
2011. nov. 28. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Bicska, kés a zsebben mindig, biztonság kedvéért. Ha kötözködnének, annyi lyukat csinálnék bennük, hogy spongyabob megirigyelné.

17/F

2011. nov. 28. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:

első vok...

neked kell hangosabbnak erősebbnek mutatni magad.nem meghunyászkodni.ha már abban a helyzetben vagy,h nem kerülheted el a dolgokat,akkor már tökmindegy akkor be kell vetni az állatvilág trükkjeit -mert ezek állatok-(egy béka is képes elriasztani egy kígyót azzal h nagyobbak erősebbnek tünteti fel magát.)ezt kell csinálni,ha már adott a szitu akkor bátran nagy hanggal fenyegetően kell kiállni.általában ettől elmegy a kedvük,főleg ilyen utcán leszólítgatós kis lopkodós csicskáknak.nekünk boltunk volt,bejártak lopni..az első 2hétben amíg újak voltunk.elég volt leordítani párat jó csúnyán és nem mertek bejönni többet,ja és lány vok:) szóval csak bátran!.. ha tőlem megijedtek...:D

2011. nov. 28. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:
mivel rendészeti szakra járok és kötelező az önvédelem, és amúgysem vagyok egy vékony alkat szóval ha belémkötnek a legkisebb hogy eltöröm a kezüket, épp annyira és úgy hogy a magyar jogrendnek megfelelően önvédelemnek, ne pedig önbíráskodásnak számítson.
2011. dec. 5. 18:55
 9/12 anonim válasza:
Elég hiányos egy kérdés 2férfi?? 2nő?? Ha férfiak tökön rugod őket ha nők mellen ütöd, ha cigány inkább fuss mer utána hozzák a familiát (tapasztalat) xD
2011. dec. 8. 16:09
 10/12 anonim ***** válasza:
anno zürök voltak itthon igy elvont mentve a helyi rendőrkapitányásg teloszáma, bátyámat ugyanigy megtalálták a kedves emberek, ő odaadta a telefont szó nélkül a kedves gyerek meg elkezdet vagozni hogy mi van akkor ha ő ezt nem adja vissza, mire bátyám hát azt nem ajánlom mert a rendőrfönök az apám, persze hitetlenkedett a gyerek erre jött hogy akkor nyomd meg a 9es gombot, gyerek megnyomta a telo elkedzte tárcsázni a rendőrséget (kiirta ugye a nevet) el dobta azt szaladtak is
2011. dec. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!