Már itt tartunk: A kórházakban kinyírják a súlyos betegeket?
Az Uzsokiban egyelőre 70 ember megöléséről beszélnek morfintúladagolással, de az alábbi cikk szerint ez általános máshol is:
"Egy a Magyar Hírlapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő orvos szerint vannak fővárosi kórházak, amelyekben rendszeresen alkalmazzák a fenti gyakorlatot. Őn hallott már erről?
Én erről nem tudok. A szakmának szabályai vannak. Azt gondolom, ha valaki ilyet nyilatkozik, akkor az a legkevesebb, hogy felvállalja névvel és arccal. Ne csak így bedobja a köztudatba, hogy: nesze, rágódjatok rajta. Ebben a formájában ez csak egy pletyka, amit a szakma nevében határozottan visszautasítok. A kijelentést előbb tessék bizonyítani. A magyar egészségügyben nem gyilkosok dolgoznak, hanem orvosok."
Akkor én most még csavarnék egyet a történeten.
Én hívő ember vagyok, és úgy gondolom, hogy a Teremtőtől kapott életet csak neki van joga elvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!