Most akkor hnap lesz vmi riasztás országszerte?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 16:26
1/14 A kérdező kommentje:
ha suliba meghallom mit csináljak??
2011. nov. 20. 16:26
2/14 anonim válasza:
Este 6 órakor lesz,és nem kell semmit csinálni miatta.
3/14 A kérdező kommentje:
6-kor?? hogy hogy?
2011. nov. 20. 16:29
4/14 A kérdező kommentje:
a világvége is 6-kor volt
2011. nov. 20. 16:30
5/14 anonim válasza:
este 5-6 óra felé lesz, és a civil lakosságnak semmit nem kell csinálnia, ez csak próba lesz, tesztelik hogy minden megfelelően működik-e meg ilyenek. Olvastam néhány nappal ezelőtt hogy a lakosságot is beakarták vonni ebbe, de aztán letettek róla. Tehát nem kell semmit csinálnod csak tűrni a riasztó hangját 1-2 percig.
8/14 anonim válasza:
És ha egyszer élesben lesz, akkor ki fogja komolyan venni?
9/14 anonim válasza:
Ezt én is baromságnak tartom, de ez csak próba, tesztelik őket, és ugye erről figyelmeztették a lakosságot hogy csak próba ne kelljen komolyan venni, és hogy tudják ha ilyen van akkor felismerjék hogy tényleg gáz van ha valami tényleg történne. Nekem ezt egy rendőr ismerősöm mondta, ő se repdes az örömtől de ez van sajnos. Az tuti hogy még így is pánikot fog kelteni az emberekben, szóval aki legalább ezt olvassa az számítson rá hogy a holnapi csak próba lesz, igyekezzen ne túl reagálni.
10/14 anonim válasza:
Az a fura, hogy ha ennyi évtized után ezt újra szükségesnek érzik, akkor miért éppen a legnagyobb fagyok közepette kell ezt megejteni?
Nem lehetett volna szeptemberben? Csomó öregember lesz, akik nincsenek tájékoztatva, akik fejvesztve fognak rohangálni A szomszédba, hogy mi a fene történt, lehetnek autósok is, akik semmit nem tudnak előre, lehet pánik, baleset és hát nem mindegy, hogy ez az összevisszaság minusz tíz fokban van e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!