Veszélyes szabad levegőre menni? Mitől nőtt meg a radioaktív jód mennyisége a levegőben? Bemondanák, ha veszélyes lenne?
Figyelt kérdés
Talán kezdetét vette az "Angolszász misszió" ?2011. nov. 12. 19:12
1/8 anonim válasza:
"Veszélyes szabad levegőre menni?"
Nem
"Mitől nőtt meg a radioaktív jód mennyisége a levegőben?"
Most épp a fukusimai katasztrófától.
"Bemondanák, ha veszélyes lenne?"
Nem.
2/8 anonim válasza:
Nem azért, de nem gondolkoztál még el azon, hogyha veszélyes lenne (ahogy nem az csak a rohadt érzékeny műszerek több órás mérése mutatta ki) akkor szinte teljesen mindegy, hogy kint vagy bent vagy feltéve, hogy nem egy atombunkerban élsz? Kevesebb injekciós írást olvass.
3/8 anonim válasza:
19:16 ez valószínűleg nem Fukushimából származik, hanem egy orvosi laborból.
4/8 anonim válasza:
Lehet neutron. Viszont abban nincs igazad, hogy mindegy bent van -e vagy kint. Feltételezve, hogy az ablakok csukva vannak.
5/8 anonim válasza:
Ebben igazad van, de előbb-utóbb ki kell menned ételért vagy innod kell a vízből és a gamma sugárzás ellen nem véd. De kisebb időszakos sugárzás esetén valóban jó megoldás.
6/8 A kérdező kommentje:
Egy órája hallottam a hiradóban, azt mondták nem atomreaktorból származik. Nincs hír, honnan van, ismeretlen.
Szerintem ha bent maradok és nem megyek ki, védve vagyok, mert a jód nem tud csukott ablakon bejönni. Ezért kérdezem, kimehetek-e? Veszélyes-e kimenni?
2011. nov. 12. 19:45
7/8 anonim válasza:
Nem nem veszélyes kimenni. A cikkben is írják, hogy akár orvosi természetű sugárzástó is lehet a megemelkedett szint. De ez a megemelkedett szint is egy igen alacsony menyiséget jelent.
8/8 anonim válasza:
Jah és az Angolszász misszió is csak egy összeesküvés elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!