Az embereket miért nem a válság foglalkoztatja?
"Hiába foglalkozok a válsággal,én nem tudok munkahelyeket teremteni,hisz nekem sincs munkám."
Mért nem tudsz?
Az emberek nagyon is foglalkoznak a válsággal, hiszen legtöbben a saját bőrünkön érezzük a hatásait.
Engem például pont a ZP nem érdekel.
Mit jelent neked az, hogy nem foglalkoztatja?
Hogy az újságok keveset írnak róla? - nem írnak keveset, de az nem az emberek, hanem a média tevékenysége.
Hogy rangsorolnak, és a gyerek iskolai tízóraiját előbbre helyezik, mert azt holnap reggel meg kell oldani?
Hogy keveset beszélnek róla? - itt is erről folyik a csevej, és még sok más helyen is.
Azt gondolom, a (magyar) politikusok is elég sokat foglalkoznak vele. A baj az, hogy hibásan. Sok a szöveg, az is többnyire hülyeség, és kevés a tett. Ami van, az a válság fokozását szolgálja, nem a megoldását. De van még egy fontos dolog. Semmiféle válságot se fog megoldani politikus. Kizárólag a tömeg oldja meg. Úgy, hogy a politikus vezényli, a tömeg látja, hogy a vezényszó értelmes és érte van, ezért megfeszítetten és fegyelmezetten dolgozik. Ebből én elég keveset látok (nem a meggebedésből, az van, hanem a hatásos munkából - az nincs, mert akadályozzák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!