A Józsefvárosból miért tiltották ki a hajléktalanokat?
A közterekről tiltották ki őket, nem Józsefvárosból.
Mivel Józsefvárosban van a legtöbb hajléktalanszálló, ezért senki sem állíthatja, hogy így nincs hová menniük.
Viszont pont ezért az egész városból odagyűltek a hajléktalanok és túlterhelték a rendszert. Kocsis célja az, hogy ne terheljék túl Józsefváros szociális szolgáltatásait.
tegnap 22:04
Jópofa demagóg hangulatkeltés, de ettől még tény marad, hogy Józsefvárosnak igen fejlett szociális ellátórendszere van. Az állandó uszítás a "felső középosztállyal" szemben meg eléggé szánalmas.
"Jópofa demagóg hangulatkeltés, de ettől még tény marad, hogy Józsefvárosnak igen fejlett szociális ellátórendszere van. Az állandó uszítás a "felső középosztállyal" szemben meg eléggé szánalmas."
Én nem uszítottam a felső középosztály ellen, én csak kifejeztem a nemtetszésemet az iránt, hogy a kormány egy ú.n nemzeti középosztályt szeretne kialakítani, ami tulajdonképpen arról szólna, hogy akinek volt lehetősége iskolába járni, és mindezek után jól fizető állást találni, vagy bejött a vállalkozása, az még gazdagabb lesz, azok akik meg nem voltak ilyen szerencsések még szegényebbek, beleértve a tanárokat, és az orvosokat is. Bár érdekes, hogy a 70 millás szabálysértési irodára nem reagálsz.... Nekem nem a felső középosztállyal van bajom, hanem azzal a társadalmi vízióval amivel a fidesz rendelkezik.
"akinek volt lehetősége iskolába járni"
Kinek nincs LEHETŐSÉGE ma Magyarországon iskolába járni? Eszednél vagy?
"Nekem nem a felső középosztállyal van bajom hanem azzal a társadalmi vízióval amivel a fidesz rendelkezik."
Vagyis a felső középosztállyal van bajod, hiszen a Fidesz társadalmi víziója nekik kedvez.
22.08., akkora baromságokat írsz, hogy leestem a székről..
A szakmunkások manapság gyakran a többszörösét keresik a diplomásoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!