Mi lesz azokkal a családokkal akik nem tudnak befűteni, mert nincs pénzük?
"A tehetősebbek több adót fizetnek be, ezáltal jobban hozzájárulnak a szegények megsegítéséhez, mint a többi szegény."
Ezzel nem mondom azt, hogy ne adakozzanak. Aki tudd, adakozzon. Csak lásd, hogy mennyit is ér a saját és cégeik adója.
Kezdem azt látni, hogy te is csak szövegelsz, de tenni nem tennél semmit. Nem azt mondtam, hogy vágj illegálisan fát. De ha tudsz nekik bizonyos dolgokban segíteni, pl. szállítani, aprítani (mert az öregek még gyújtóst se tudnak hasogatni maguknak), az igenis sokat jelenthet.
És nem kell kapásból cigányozni.
"Mi az hogy a tehetősebb többet adózik, ne röhögtess már, 2012-től mindenki egységesen fog adózni.. szval nem értem."
Csak egy kis matek: melyik a több, a 600e 50%-a, vagy a 100e 50%-a? És még jelenleg nem egykulcsosan adózunk, szóval az arány még magasabb, főleg, ha beszámítjuk a minimálbér bizonyos adókedvezményeit/mentességét.
De azt még mindig nem tudom, hogy akkor te mit vársz el konkrétan az emberektől, és te konkrétan mit teszel a beszéden kívül.
Kérdező te valóban egy igazi hülye vagy.
Már itt látszik, h azt állítod, hogy szerinted mindenki ugyan annyit adózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!