Kit kedvelsz és kit kevésbé a POLITIKA topikban?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, akik itt szoktak lenni, vagy itt voltak régebben, és persze kint van a nevük.2011. szept. 24. 11:22
11/16 anonim válasza:
Kit kedvelek ezen az oldalon? talán kolopelét a legjobban(azok közül akinek van neve) mert egy kérdésemnél kiderült, hogy nem beképzelt...
Kit nem szeretek? Mivel nem azért vagyok itt, hogy gyűlölködjek, így nem mondok olyat akit nem szeretek, igazából nincs is olyan. Ha a véleményét kulturáltan mondja el, és nem kötöszködik, akkor nincs vele bajom csak azért mert más véleményen vagyunk.
12/16 Dick Esmen válasza:
Magamat kedvelem a legjobban bár skizofrén vagyok.
14/16 Tetszik a válasza:
Kolopele. Igazából sose volt szerencsém vele vitatkozni, de egyedi társadalomszemlélete van, és ez mindenképp értékelendő. (Megjegyzem, ha valaki már a kérdésre válaszol, az már jó, és jó az is, ha nem csak ismételi a többieket, hanem a saját véleményével áll elő az értékeléstől függetlenül) Így őt kedvelem. Akit meg nem kedvelek, olyat most nem tudok megnevezni.
15/16 anonim válasza:
A régi "jó" öregek már eltűntek. Én már régóta itt vagyok és elég sok mélyliberálist láttam már de mostanra elég kihalt lett a Politika témakör. Már covenant provokáló fröcsögésein sem húzom fel magam annyira.
16/16 anonim válasza:
"Már covenant provokáló fröcsögésein sem húzom fel magam annyira."
Idézz tőlem egyetlen provokáló fröcsögést, avagy trágár kifejezést... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!