A génmódosított növények termesztése miért tiltott nálunk?
23:08- nak:
ahol egy ország nézi és élvezi a győzike, a mónika só, a vv, és a többi trash műsort, te még értelmet keresel??
hány éves vagy királylány..?
"Ha megpróbálsz Istent játszani előbb utóbb visszanyal a fagyi..."
Ennyi erővel tüzet is csak Isten csiholhat, mert ha nem jól bánsz vele, odakozmálsz.
".(hogy értsd: az istenre való hivatkozás feltételezi, hogy a hivatkozó HISZ egy természetfeletti létezésében, és innentől kezdve az észérvek zárójelbe is kerülnek)"
Nálad alapból abban vannak. Egyetlen észérvet sem hoztál fel.
"Ennyi erővel tüzet is csak Isten csiholhat, mert ha nem jól bánsz vele, odakozmálsz."
Ez komoly észérv. xD
23:12- nek:
mondtam már, a hitvita nem az én műfajom, meg az különben sem viseli el az észérveket.
azt hiszem, részemről ez az irány ignore on...
Na tessék fogyatékosok itt egy részlet a cikkből:
"Bár az anti-GM aktivisták mindent megtesznek, hogy a GM-vitákban kizárólag a technológia esetleges árnyoldalairól essen szó, ha elfogadjuk, hogy a klímaváltozás hamarosan jelentős kihívásokat állít az európai mezőgazdaság elé is, luxusnak tűnik komolyabb vizsgálat nélkül lemondani a körvonalazódó problémák egyik lehetséges megoldásáról. A GM növények új generációja ugyanis túllép a gyom- és rovarirtók elleni rezisztencia biztosításán és a hozamnövelést, a kultúrnövények kívánatos jellegeinek megerősítését, extrém körülményekhez való alkalmazkodását tűzi ki célul."
Ezek a manipulált fosok nem pusztulnak ki vagy nem fogyatkoznak a klímaváltozás során. Honnan tudjátok, hogy a klímaváltozásnak nem épp az e a célja, hogy egyes fajok eltűnjenek vagy számuk csökkenjen. Máris felborítottátok a természet egyensúlyát. Ez a cikk akkora öngól mint egy ház. Itt kizárólag olyan dolgok vannak leírva (megnövelt termésátlag, kártevőkkel szembeni ellenállás) amelyek egyenként is felborítják a természet rendjét.
Mindent hagyni kell a maga útján menni. Lehet, hogy a természet célja épp az, hogy egyes tápláléknövényeket a klímaváltozással elpusztítson, hogy ezáltal az emberiség létszámát csökkentse. Hisz az ember olyan mint egy vírus. Elpusztítja a gazdatestet a földet. Szerintem ez a természet védekezése ellenünk kórokozók ellen, és az általunk mesterségesen felszaporított növényfajok ellen, hiszen ezzel felborítottuk az ökoegyensúlyt. Lehet itt okoskodni Andráska de Isten és a természet akaratát te sem tudod felülírni. Ha el akar téged pusztítani el is fog. Ha nem így másként, legfeljebb többet szenvedsz.
"mondtam már, a hitvita nem az én műfajom, meg az különben sem viseli el az észérveket.
azt hiszem, részemről ez az irány ignore on..."
Nalátod, érved nincs, csak a menekülés.
legyen neked igazad...
máté 5:3-12
ha mond ez neked valamit :)
"...Mindent hagyni kell a maga útján menni..."
gondolom, ha fáj a fogad nem mész orvoshoz, gondolom ha fázol nem húzol kabátot, gondolom, ha megvágod magad és elmérgesedik a seb, akkor ajakadon üdvözült mosollyal nézed, amint lerohad a karod...
tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak humorizálsz itt nekünk..?
"gondolom, ha fáj a fogad nem mész orvoshoz"
Még lábtöréssel sem mentem orvoshoz, de ez nem rád tartozik.
És te humorizálsz, mert fel sem fogod hogy mit műveltek ezzel a génmanipulációval. Nem fér abba a szűk agyadba, hogy egy ökokatasztrófát fogtok előidézni? És nem teszem azt hatmillió ember tűnik el a föld színéről hanem mind a hét, hogy nyomunk sem marad és még számtalan állat és növényfaj. Ha ennyire biológiai analfabéta vagy mért bocsátkozol ilyen jellegű vitákba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!