Valaki összeszámolná, hogy az idén az önkormányzatok illetve a városok mennyit költöttek összességében tűzijátékra?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 22:04
1/9 anonim válasza:
Ha ennyire érdekel, akkor miért nem számolod össze te magad ? :P
2/9 anonim válasza:
Segítek. Zalaegerszegen 0, azaz nulla forintot költöttek idén augusztus 20-i tűzijátékra. Egy település megvan, maradt kb. 3 ezer.
3/9 anonim válasza:
Sopronban : 0 forint. Legalábbis én néztem a város honlapját, de nem volt kiírva, még egyik ismerősöm is azt mondta, hogy nem lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
oké, de valamiből akkor is meg kellett venni a tűzijátékot, ha volt. akkor hogy kerül 0 forintba? ingyen osztogatták, ami megmaradt szilveszterről? Lényeg, hogy az adófizetők pénzéből ment gondolom.
2011. aug. 21. 09:17
6/9 anonim válasza:
inkább legyen tűzijáték az adómból, mint ahogy annak idején az MSZP zsebébe ment.
7/9 anonim válasza:
Inkább tüzijátékra menjen az adófizetők pénze, mint 30 milliós kocsikra.
8/9 anonim válasza:
Második vagyok. Ami nem volt, az nem is kerül pénzbe...
9/9 anonim válasza:
Kedves előttem szólók, most tűzijátékra, és 30 millás autókra, meg zsebekbe megy a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!