Hungaristák és Jobbikosok mit gondoltok Paul Verlain és Arthur Rimbaud francia költőkről?
Nézd alapból ha úgy tetted volna fel kérdést, hogy a sikhülye is megértse akor lenne véleményük. Gondolatról nem szolnék, mert ahhoz kellene gondolkodni is az pedig az egydimenziós gyökér agyukkal nem menne.
Szóval felteszem a kérsdést ugy úgy, hogy a megkérdezett síkhülye csürhe is megértse:
Mit gondoltok Paul Verlain és Arthur Rimbaud francia költőkről, aki jokat bu.zultak együtt fiatalon de ezekután AR abbahagyta és szakmája szerint fekete rabszolgakereskedö lett? Melyi korszakával éretetek egyet?
A kérdésnek provokáció szaga van. Az egész megint arra megy rá, h a jobbikosok milyen homofóbok.
Én jobbikos vagyok. A homokosságot egyszerűen egy betegségnek tartom. Ahogyan más beteg embereket, őket sem ítélem el, vagy gyűlölöm. Egyszerűen csak egy konzervatív emberként arra kérem őket, h ne hirdessék a melegségüket, ne tüntessenek vele, és ne állítsák úgy be, mintha teljesen egészséges dolog lenne. A legtöbbször szinte úgy érzem, h rá akarnak beszélni arra, h én is legyek buz.i, mert ez milyen jó dolog. A fene sem akarja kiirtani, bántani őket, vagy elkülöníteni. Egyszerűen csak moderálják magukat. Amúgy nekem is vannak meleg barátaim, akik a világ legnagyobb arcai. De ők nem tüntetnek a másságukkal, elfogadják, h nem lehet gyerekük, és nem házasodhatnak össze ennyi.
Nekem is elég provokációgyanúsnak tűnik.
Egyébként a jobbikos kis j-vel írandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!