Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hungaristák és Jobbikosok mit...

Hungaristák és Jobbikosok mit gondoltok Paul Verlain és Arthur Rimbaud francia költőkről?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 11:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, talán művészettörténész vagy, és ezt kutatod? Csak mert ha nem, akkor nem tudom, miről beszélsz.
2011. aug. 12. 12:30
 12/18 anonim ***** válasza:

ma 12:03

:)))

Nekem pedig a Fideszről ez:

http://www.youtube.com/watch?v=r-540WOhQqs

2011. aug. 12. 12:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Felmérem egyes emberek tudását.
2011. aug. 12. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Nézd alapból ha úgy tetted volna fel kérdést, hogy a sikhülye is megértse akor lenne véleményük. Gondolatról nem szolnék, mert ahhoz kellene gondolkodni is az pedig az egydimenziós gyökér agyukkal nem menne.

Szóval felteszem a kérsdést ugy úgy, hogy a megkérdezett síkhülye csürhe is megértse:

Mit gondoltok Paul Verlain és Arthur Rimbaud francia költőkről, aki jokat bu.zultak együtt fiatalon de ezekután AR abbahagyta és szakmája szerint fekete rabszolgakereskedö lett? Melyi korszakával éretetek egyet?

2011. aug. 12. 13:27
 15/18 Tetszik a ***** válasza:
Én nem vagyok se hungarista, se jobbikos, de szeretem a hazámat. Paul VerlainE inkább az a bódulatában írt művek nagyon elvontak és kevésbé "emberbaráti" levelek voltak. Meg nem is értem, mire volt jó, hogy AR-ból meleget csinált. AR viszont nagyon tetszett, jó költő volt. Meg azért neki keményebb életháttere volt. Kíváncsi vagyok, hogy mi történt vele, mert tudomásom szerint az élete utolsó szakaszáról kevés a fennmaradt információ.
2011. aug. 12. 14:21
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

A kérdésnek provokáció szaga van. Az egész megint arra megy rá, h a jobbikosok milyen homofóbok.

Én jobbikos vagyok. A homokosságot egyszerűen egy betegségnek tartom. Ahogyan más beteg embereket, őket sem ítélem el, vagy gyűlölöm. Egyszerűen csak egy konzervatív emberként arra kérem őket, h ne hirdessék a melegségüket, ne tüntessenek vele, és ne állítsák úgy be, mintha teljesen egészséges dolog lenne. A legtöbbször szinte úgy érzem, h rá akarnak beszélni arra, h én is legyek buz.i, mert ez milyen jó dolog. A fene sem akarja kiirtani, bántani őket, vagy elkülöníteni. Egyszerűen csak moderálják magukat. Amúgy nekem is vannak meleg barátaim, akik a világ legnagyobb arcai. De ők nem tüntetnek a másságukkal, elfogadják, h nem lehet gyerekük, és nem házasodhatnak össze ennyi.

2011. aug. 12. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is elég provokációgyanúsnak tűnik.

Egyébként a jobbikos kis j-vel írandó.

2011. aug. 12. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Én mint jobbikos mondom, hogy mivel franciák, ezért nyilvánvalóan buzeránsok.
2011. aug. 19. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!