Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki az a Kirájjjhekker?

Ki az a Kirájjjhekker?

Figyelt kérdés
Engem szólítottak így egy kérdésben és mindössze azzal indokolták, hogy előttem ugyanazt leírta amit én.
2011. aug. 6. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Amikor először felbukkant, éppen jelen voltam azthiszem.

Rendkívül jól szórakoztam ezen a primitív, tudatlan figurán, aki úgyűnik minden negatív érzését a legalpáribb módon igyekszik itt kiélni.

Lehet vagy tizen.egynéhány éves, és nélkülöz minden tárgyi tudást, objektivitást... egyszóval szinte mindent, ami a tudatos politizáláshoz szükséges lenne.

Lényegében a "netnáci" etalonja, sőt túlzása.

2011. aug. 6. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Ja ezt a barmot én is ismerem:D Most már legalább a nevét is tudom.:D
2011. aug. 6. 21:04
 13/18 A kérdező kommentje:
És ennek a 62- esnek meg üldözési mániája van tőle? :)
2011. aug. 6. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a 62%-os a kirájjhekker stílusa mindent elárul bár most a libsik oldalán van.
2011. aug. 7. 02:20
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Nekem még nem volt "szerencsém" a szóban forgó trollhoz, csak az ominózus kérdésnél olvastam a vitát.

Én csak azt szeretném tudni - már jó ideje - , hogy miért nem törlik a moderátorok a jócskán szabályzatsértő troll-válaszokat minden esetben?

Ma megint garázdálkodik egy huszonvalahány százalékos, és

fröcsögi a marhaságait össze-vissza. Hogy ez mire jó???

2011. aug. 7. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Én azt csodálom hogy ez a kérdés még fenn van :D Eddig ahogy elnéztem mindig úgy töröltek kérdéseket/válaszokat hogy Kirájjjhekkernek (aki "sosem nem aluszik") se híre se hamva ne maradjon.
2011. aug. 7. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
Az én vagyok!
2011. aug. 9. 06:27
 18/18 anonim ***** válasza:
úgy tűnik ma visszatértél
2011. dec. 2. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!