Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit mondtok erre a videóra,...

Mit mondtok erre a videóra, liberálisok, Jobbik-ellenesek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M

(Izrael miniszterelnöke hallható és látható a videóban)

2011. aug. 2. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én megnéztem már román, német, angol felirattal is. Mindegyikben ugyanaz a szöveg. Szóval nem fordították mellé. És az izraeli nagykövet elismerte, hogy Peresz azt mondta amit mondott. Az, hogy mennyi a valóságtartalma az más kérdés. Az izraeli kommentelők többnyire szenilis bolond vénembernek nevezik Pereszt aki már nem tudja mit beszél. Szóval azt nem tudom igaz-e amit mond, de hogy a videó nem hamisítvány az 1000%.
2011. aug. 3. 12:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy Izrael gazdasági helyzetét értékeli Peresz. Tehát azt mondja, hogy "úgy látom jó az ország gazdasági helyzete, hiszen felvásároljuk X-et, Y-t, stb..., jól állunk, ha erre képesek vagyunk." és nem pedig azt, hogy "na most megkapjátok a magatokét balfék magyarok, mert majd jól megveszem az országotokat".

Egy országot pedig még mindig nem lehet megvenni.

2011. aug. 3. 13:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Magyarországhoz való hozzáállása pedig inkább indifferens, mintsem ellenséges. Ez valami olyasmi, mintha azt mondanám, hogy "megvettem a volt osztálytársam lakását, megvettem az unokatestvérem ismerősének a lakását, megvettem egy idegen lakását, tök gazdag vagyok".
2011. aug. 3. 13:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szép nyelv ez a héber.
2011. aug. 3. 14:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: tehát hazaáruló vagy...értem!!
2011. aug. 3. 15:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Én leütöm magam... és ha én azt mondom, hogy az angol nyelv szép, akkor máris hazaáruló vagyok? Attól még a magyar is lehet szép nyelv (szerintem nem az, mert túlbonyolított, de tiszteletben tartom más véleményét, ami hiányzik belőled). Szinte üvölt rólad, hogy kurucon nevelkedett maximum 20 éves tanulatlan tini vagy.
2011. aug. 4. 14:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Provokáló kérdező provokál.
2011. aug. 4. 14:50
 18/22 A kérdező kommentje:
rejewh: te tényleg ilyen hülye vagy? Nézd már meg hány % os értékeléseid vannak...szóval szerintem fejezd be, hogy mindenhova azt írod, hogy provokál valaki. Nem provokáció volt a kérdés!!
2011. aug. 4. 15:36
 19/22 anonim ***** válasza:

"Utolsó: tehát hazaáruló vagy...értem!!"

Mi ez ha nem provokáció?

2011. aug. 4. 15:38
 20/22 anonim ***** válasza:
na az ilyen csökött agyúaktól, mint a kérdező megüt a guta. A százalék meg nem jelent semmit. Te egyébként hány százalékos vagy, kérdező, ha szabad megkérdeznem?
2011. aug. 4. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!