A szerbek büszkék kegyetlenségükre?
Mert most egy filmnek ez a címe, akkor szerintef az igaz a nemzetre is.
HA most csinálok egy filmet Magyar-film néven és abban mindenki tömggyilkos akkor a magyarok is tömeggyilkosok?
ja és és most gondolj bele készülne magyar beteg film és annak nem az lenne a címe hogy "perverzió a köbön" hanem az hogy magyar film és ezen a néven kerülne világpiacra
amúgy azért csodálkozom hogy nem állította le a szerb kormány mert mindenki tudja hogy a szerbek minden létező kisebbséget üldöznek hazájukba albánotól kezdve a magyarokig
http://www.youtube.com/watch?v=JX_fjDCQ448&feature=youtu.be
itt egy kisfilm hogy bántak a magyarsággal
Igen te.
Mert most a filmben van egy olyan rész ahol, "(van egy olyan jelenet ahol egy most született babát csinálnak fel)", akkor szerinted az jellemzi a szerbeket?
"de nem érted te állat..."
Én még nem láttam a filmet, de ezek után biztos megnézem, főleg, hogy te még a hatása alatt vagy...
Engem nem érdekl ez a film, de meg fogom nézni, hogy tudjak rajtad röhögni egyet.
Nem tudom miért kell egy nemzetet leminősíteni??
Egy magyar nő egyszer megetette a gyerekeivel a férjét, akkor most mocskosak vagyunk??
Idióta vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!