Dymo kérdése:
Mi ez a nagy rettegés az araboktól? Meg hogy elözönlik Európát, csadort kell már lassan hordanunk, stb
Figyelt kérdés
Csak szerintem komikus? Főleg innen,Magyarországról nézve.2011. júl. 31. 10:28
11/16 anonim válasza:
Az a vicces, hogy ezt sokkal gyakrabban lehet itt Kelet-Európában hallani, mint Nyugaton, ahol vannak muszlimok. Hiába, elmaradott régió vagyunk, nemcsak gazdaságilag, hanem mentálisan is. Nyugaton megtanultak egymás mellett élni és kevés a konfliktus az "őslakosok" és a bevándorlók között. Európa előbb lesz egységesen ateista, mint muzulmán. Itt meg nincsenek is arabok, de már a gondolatától rettegnek, hogy egy levegőt kellene szívni velük. Ugyanez a helyzet pl a melegekkel is, itt nem ismerik őket (legalábbis nem tudják, melyik ismerősük az) de azért fújolnak....
12/16 anonim válasza:
"Kevés a konfliktus a bevándorlók és az "őslakosok közt".???
Talán jobban utána kéne járnod ennek a témának. Nyugaton már egyre kevésbé tolerálják a muzulmánok jelenlétét. Nem akarnak a többséghez alkalmazkodni, a munkáért sincsenek oda. Jogokat persze követelnek. Pl. fátyol, mecsetek építtetése. Valamelyik angol nagyváros bevásárlóközpontjába pl. guggolós típusú vécét kellett létesíteni a többi mellett, mert oda állítólag sok muzulmán bevándorló jár, és ők azt szeretik! Hát, ez jó... Persze, ha én nőként valamelyik mohamedán országba mennék, tőlem elvárnák, hogy tetőtől talpig be legyek bugyolálva, hiába vagyok európai.
A másik, hogy ki tudja, hány terrorista rejtőzködik közöttük...
13/16 anonim válasza:
Előző, hidd el, van személyes tapasztalatom, több-kevesebb ideig éltem Londonban, Berlinben és Osloban is, Londonban például egy bevándorló többségű városrészben és problémám soha nem volt. És nem mondom azt, hogy ez az együttélés problémamentes, de Kelet-Európában nagyon felfújják a dolgot. Egyébként meg azt sem tudhatod, hogy az európaiak között ki a terrorista, Breivikról se gondolta senki.
14/16 anonim válasza:
Szerintem az a komikus hogy szerinted lassan csadort kell hordanunk.
15/16 anonim válasza:
Lehet olvasgatni a témában.
16/16 anonim válasza:
Olvasgattam a linkeidet.Az egyikben azzal fenyezik a zsidosagot a muszlimokkal szemben, hogy azok sokkal kevesebben vannak mint a muszlimok, de ennek ellenere 120 Nobel-dijat zsebeltek be, mig a muszlimok csak 3 at.N innentol kezdve vesztette el nalam a hitelet az egesz oldal.Ugyanis a Nobel-dijrol ma mar sokan tudjak h zsido eredetu, es altalaban le van bundazva, vagyis zsido zarmazasu adja zsidonak.Igy mar nem is tunik olyan megleponek h miert nem kapnak a muszlimok Nobel.dijat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!