Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szólsz hozzá, hogy Gyöngyö...

Mit szólsz hozzá, hogy Gyöngyöspatán az időközi polgármester-választáson, a jobbik jelöltje nyert?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 21:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Örülök neki.
2011. júl. 17. 23:30
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
Örülök neki, és annak, hogy vannak már olyan helyek az országban, ahol felnyílt az emberek szeme (bár elég kemény áron). Sajnos én az állítólag legfideszesebb megyében élek, itt csak a süllyedés látszik, a folyamatos leépülés mint anyagilag, mint társadalmilag, mint erkölcsileg. A nagy pénzek meg vándorolnak a haverok zsebeibe, aztán mindenki csodálkozik, hogy hatalmas adóssága van a városnak. Talán egy jobbikos mást tenne, remélem 2014-ben sikerül jobban választani.
2011. júl. 17. 23:31
 13/27 anonim ***** válasza:
31%
kolopele,covenant,Sz1u ilyenkor hol vagytok?:))
2011. júl. 18. 00:44
 14/27 A kérdező kommentje:

ma 00:44

Jogos kérdés.

Bár,azért a három személyt nem lehet egy kalap alá sorolni.

Kolopele,mindig azt hiszi,hogy ő különbet sz.rik mint én,vagy te.

Szlu,pedig csőlátású.Ha nincs igaza,akkor sem képes beismerni semmit.Ha a cigányok az anyját megvernék,akkor az anyját hibáztatná.Tipikus olyan ember,aki szerintem csak tv-ből látott cigányt.

Covenant,pedig szid mindent ami aktuális,de legalább ő beismeri néha a jót is,és elismeri ha valaki jót csinált,és viszonylag gondolkozik is,nem pedig csőlátású.

2011. júl. 18. 01:02
 15/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem is akartam egy kalap alá sorolni őket csak mindig annyira nyomják a Jobbik ellenes szöveget.
2011. júl. 18. 02:17
 16/27 anonim ***** válasza:
49%

szerintem nem érdemes ide írniuk, úgyis csak a lepontozás menne, mint mindenhol, ahol nem a Jobbikot éltetik...

Azt szólom, hogy meglátjuk

Csak azért, mert valaki x párt színében indult, még nem garancia, hogy helyre tudja tenni a dolgokat.

Kívánom, hogy sikerüljön neki, bár egyáltalán nem szimpatizálok a pártjával

Lehet lepontozni serényen, atyafiak :)

Szebb Jelent!

2011. júl. 18. 05:11
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

"Csak azért, mert valaki x párt színében indult, még nem garancia, hogy helyre tudja tenni a dolgokat. "

Nem az a lényeg az eredményben, hogy csak a Jobbikos jelölt tudna rendet tenni. Sokkal inkább az a fontos, hogy ott, ahol a cigányok megkeserítik az emberek életét, ott az emberek - jobb híján - a szélsőségesnek mondott oldalra tudnak csak támaszkodni. Arra az oldalra, amelyik ha meglehetősen furcsa eszközökkel is, de ki meri mondani a problémát, beszélni mer róla, felhívja rá a figyelmet, megoldásokat kínál, amiket aztán lehurrognak, mert valóban radikális megoldások - de idővel csak mégradikálisabb megoldások maradnak.

2011. júl. 18. 07:08
 18/27 anonim ***** válasza:
22%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:08

és ez miért válasz az én idézett soraimra?

2011. júl. 18. 07:41
 19/27 anonim ***** válasza:
82%
Örülök neki. Remélem ez után országosan is egyre jobb eredmények lesznek, 2014-ben pedig kormánypárt lesz.
2011. júl. 18. 08:51
 20/27 anonim ***** válasza:
12%
Ő bajuk.
2011. júl. 18. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!