Mit szólsz hozzá, hogy Gyöngyöspatán az időközi polgármester-választáson, a jobbik jelöltje nyert?
ma 00:44
Jogos kérdés.
Bár,azért a három személyt nem lehet egy kalap alá sorolni.
Kolopele,mindig azt hiszi,hogy ő különbet sz.rik mint én,vagy te.
Szlu,pedig csőlátású.Ha nincs igaza,akkor sem képes beismerni semmit.Ha a cigányok az anyját megvernék,akkor az anyját hibáztatná.Tipikus olyan ember,aki szerintem csak tv-ből látott cigányt.
Covenant,pedig szid mindent ami aktuális,de legalább ő beismeri néha a jót is,és elismeri ha valaki jót csinált,és viszonylag gondolkozik is,nem pedig csőlátású.
szerintem nem érdemes ide írniuk, úgyis csak a lepontozás menne, mint mindenhol, ahol nem a Jobbikot éltetik...
Azt szólom, hogy meglátjuk
Csak azért, mert valaki x párt színében indult, még nem garancia, hogy helyre tudja tenni a dolgokat.
Kívánom, hogy sikerüljön neki, bár egyáltalán nem szimpatizálok a pártjával
Lehet lepontozni serényen, atyafiak :)
Szebb Jelent!
"Csak azért, mert valaki x párt színében indult, még nem garancia, hogy helyre tudja tenni a dolgokat. "
Nem az a lényeg az eredményben, hogy csak a Jobbikos jelölt tudna rendet tenni. Sokkal inkább az a fontos, hogy ott, ahol a cigányok megkeserítik az emberek életét, ott az emberek - jobb híján - a szélsőségesnek mondott oldalra tudnak csak támaszkodni. Arra az oldalra, amelyik ha meglehetősen furcsa eszközökkel is, de ki meri mondani a problémát, beszélni mer róla, felhívja rá a figyelmet, megoldásokat kínál, amiket aztán lehurrognak, mert valóban radikális megoldások - de idővel csak mégradikálisabb megoldások maradnak.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:08
és ez miért válasz az én idézett soraimra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!