Mi történik a VPOP által lefoglalt hamisított árukkal?
Igaz amit az előtem szóló írt, vagyis karitatív célra felhasználják egy résrzét miután a hamis márkajelzést eltávolították. Egy családi vállalkozásban műkögő KFT csináltaezt a munkát, meg is léptek egy csomó pénzzel, vagy nem fizették be az áfát, nemrég volt róla egy cikk, ha jól emlékszem 3-4 milliárddal tartozik a KFT az APEH-nek, és leléptek.
A cigit meg jobb ha elégetik, mert csak fölöslegesen mérgezik magukat az emberek vele, ugyanez van a lefoglalt szeszekkel is. Két abszolut fölösleges dolog az ember életében. A cigarettától meg alkoholtól beteg emberek kezelése meg duplájába merül az államnak mint amennyit az eladásukkal keresnek.
Szerintem nem mentik haza a fináncoki a cuccokat, hogy is tehetnék?
Hülyeség...
Másrészt sztem is ó ötlet lenne azt a rengeteg húst, amit elégetnek, a menhelyen élő kutyáknak adnák...
Előzőnek:
Ja addig nem , amíg más nem szívja be a füstödet, vagy ha nem leszel alkoholista.
Hű hát itt sok igazság elhangzott meg sok hiányzik is.
Való igaz, az alkoholproblémákkal küzdő betekeg kezelsée sok pénz visz el, na de kérdem én, talán nem kellene olyan helyzetet teremteni, hogy ne legyen ekkora belső feszültség, és elég széles rétegek ne forduljanak az alkoholhoz mint utolsó menedék? Úgyhogy nem olyan egyszerű ez.
Egyébként konkrétan a kérdésre:
A lefoglalt cuccok egy kisebb elenyésző részét látványosan, jó nagy hírverést csapva neki, megsemmisítik, a nagyobbik része pedig "elúszik" a korrupciós csatornákon keresztül ... ez itt ma magyarország ... kinek vannak ettől eltérő illúziói ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!