A németek miért 1939-ben kezdték a háborút? Miért nem várták meg, amíg bejönnek a Tigrisek, a Panzer 7-esek és a Haunebu-k?
Figyelt kérdés
Azt hallottam egy dokumentumfilmben,hogy 1943-ra lett volna elég tankjuk stb...A Haunebu-t is 1945-ben kezdték tervezni.Miért nem várták meg,hogy beérjenek a Tigrisek,legyen elég tankjuk stb...?2011. jún. 29. 14:42
11/13 anonim válasza:
mert idióták vezették Németországot...
akik nem vettek tudomást még a hadsereg véleményéről sem..
1938: The First Coup Attempt
The September Conspiracy
12/13 Jookoo válasza:
Már bocs de a német csészealj program nem mese és nem összeesküvés elmélet.Bármely tudós aki a megszállt csehszlovákiában az egyik( névszerint nem tudom melyik)Skoda gyárban voltak említette ezeket a furcsa kör alakú gépeket.Emellett a Haunebut nem 1945-ben kezdték tervezni akkorra már minimum 1, nem hivatalos források szerint 2 példány is készen volt és túl volt a tesztelésen.A Foo fighter más,hiszen azokat a németek is észlelték a repülőgépeik körül, tehát azok nem tudni micsodák.Mellesleg ha nincs T-34 akkor nincs Tigris és több történész is állítja és bizonyítékokkal támasztja alá,hogy az orosz fél már készült a németek megtámadására.
13/13 Jookoo válasza:
Ja meg egyébként a Lebensraum nem kapcsolódik a témához úgyhogy szerintem a politikai kérdéseket más fórumon kéne megvitatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!