Novák Előd nem szánalmas?
Nekem tetszett. Teljesen igaza volt mindenben.
És hogy mit csinál Novák? Hát rengeteg hozzászólása, előterjesztése van. Ő az egyik legaktívabb képviselő. És kulturáltan, értelmesen beszél, szerintem 80-90 %-ban igaza is van.
Hozzáteszem, hogy nem vagyok Jobbik-szavazó.
"Novák Előd igen tevékeny honatya. - Legalább csinál valamit a pénzéért."
Figyelj, én is tudok üvöltözni egy megafonba...
nem értem, hogy miért kell cirkuszt rendezni a parlamentből.
bár...
"És kulturáltan, értelmesen beszél, szerintem 80-90 %-ban igaza is van.
Hozzáteszem, hogy nem vagyok Jobbik-szavazó.
"
ÁÁÁ dehogy... :)
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:32
Mert úgy gondolod, hogy a Jobbik csinált zsibvásárt a Parlamentből, ugye?
Cimbora, hol voltál az elmúlt húsz évben? És az előtt? A megafon nektek az ugatáshoz cél lenne, neki eszköz volt, hogy - mikrofon ide vagy oda - érteni lehessen a szavait ott, ahol egyébként kussnak kéne lenni normális esetben. A fideszes képviselők hozzá se tudnának szagolni más országban a parlamenti munkához mert megszokták otthon a nagy büdös semmittevést és az ellenzéki javaslatok élből lesöprését. Ez a drága fidesz, erre lehettek büszkék.
12:10
Mondjuk az tény, hogy annak a hajléktalannak folyamatosan fütyülnie kell, - ha külterületen közlekedik gyalogosan, - nehogy tévedésből kivágják a favágók.
"Mert úgy gondolod, hogy a Jobbik csinált zsibvásárt a Parlamentből, ugye?"
Nem, régen még lövöldöztek is a XIX sz.-ban. azért írtam, hogy "bár"...
"Cimbora, hol voltál az elmúlt húsz évben? És az előtt?"
Kápolnásnyéken laktam, ma Budapesten élek, te még meg sem születtél valószínűleg, mikor én már választottam...
""A megafon nektek az ugatáshoz cél lenne, neki eszköz volt, hogy - mikrofon ide vagy oda - érteni lehessen a szavait ott"
Milyen ugatás? Vegyél már vissza...
Még hogy nem vagy szimpatizáns...
Tudod azért találták ki a szó megvonást, hogy ne lehessen csak úgy belepofázni bármikor...
Ugyanolyan ellenszenves paraszt vagy, mint a Novák...
Cigányként viselkedik!
"A fideszes képviselők hozzá se tudnának szagolni más országban a parlamenti munkához mert megszokták otthon a nagy büdös semmittevést és az ellenzéki javaslatok élből lesöprését. Ez a drága fidesz, erre lehettek büszkék."
De nem érted, te féreg, hogy semmi közöm a rühes Fideszhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!