A kuruc. Infot miért nem tiltják be?
"Az oldal és a szerzők saját magukat járatják le. Állandó tartalmi hibák, sok ellentmondás. A primitív stílusban elveszik a mondanivaló. Egy rétegnek szól, olyan mint a kakisex:)"
egyik legolvasottabb magyar nyelvű hírportál...
Amúgy ha most belegondolok, akkor pont a nagy liberálisok szokták mondani, hogy ha valami nem tetszik a TV-ben, akkor azt nem kell nézni és hogy nem szabad megszabni, hogy mit adjanak a TV csatornák és mit nem.
Akkor tessék, itt a nagy lehetőség, hogy bizonyítsatok hiteteknek és ismerjétek el a kuruc.info-t is.
Vagy csak addig terjed a szólásszabadság, amíg a ti betegségeiteket reklámozza?
"Antimagyarizmus, Cigánybűnözés és Zsidóbűnözés" szerintem nagyon is jó, hogy írnak ilyesmiről, mert ez is van az országban, nem lehet letakart szemmel élni.
én ugyan nem olvasom gyakran a kuruc.infót, de jó, hogy van, szerintem úgyis csak az fogja olvasni, akit érdekel. de ha már betiltásról van szó, tiltsuk be az rtl-t és a tv2-t a népbutító műsoraik miatt.
"Hát nem tudom, de én egy oyan hírforrást nem tudok komolyan venni, ami ilyen alpári stílusú."
Ez egyedül a te szemszögedből fog problémákat okozni. Mindenki másnak mellékes.
"Akkor tessék, itt a nagy lehetőség, hogy bizonyítsatok hiteteknek és ismerjétek el a kuruc.info-t is.
Vagy csak addig terjed a szólásszabadság, amíg a ti betegségeiteket reklámozza?
"
lásd: 4. hozzászólás. :-p
Akkor ne látogasd. Ilyen egyszerű.
Nekem is herótom van például a zsidó kultúrális műsorokból (pl heti hetes) de mégse kampányolok hogy, hogy tíltsák már be. Egyszerűen nem nézem azt annyi.
szemét cigányok alulról, szemét zsidók meg felülről szemét b-zik meg egyebek meg erkölcsileg bomlasztják, szétszedik, elpusztítják, szétlopják a magyarokat és az országot
erről beszélni kell......arról nem beszélve, hogy állítólag szólásszabadság van....akkor mi vele a probléma?
A komment megírásának időpontja: ma 15:46
A Tahó Világ meg az Alkeszosz házisárkányt keres nem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!